Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Ovo je medalja navijača"

Duvnjak drhtavog glasa i suznih očiju nakon poraza u finalu: "Ponosan sam na ove predivne dečke"

Kapetan Hrvatske Domagoj Duvnjak rekao je nakon dramatičnog poraza u finalu Europskog prvenstva da je jako ponosan na momke koje je vodio, ali i na navijače koji su ih fanatično bodrili.

Domagoj Duvnjak bio je neutješan nakon poraza u finalu Europskog prvenstva. U razgovoru s medijima u mix-zoni Duvnjak je otkrio da mu je to jedan od najtežih poraza u karijeri, ali je izjavio i da je jako ponosan na sve momke u momčadi.

gol expired Červar otkrio razloge poraza i pohvalio hrabre Kauboje: ''Krvavo smo ovo zaradili'' divider

"Jedan od težih poraza u karijeri. Tužan sam, ali ponosan na predivne dečke koji su zaslužili ovu medalju. Malo nam je nedostajalo da osvojimo Europsko prvenstvo. Ovo nam je bio prvi poraz na prvenstvu. Poveli smo u završnici, ali Španjolska je kaznila naše pogreške u završnici. No karakter ove ekipe je nevjerojatan", rekao je Duvnjak nakon dodjele medalja. 

Hrvatska je dobro otvorila utakmicu, zabila je tri lagana pogotka u manje od četiri minute, no onda su Španjolci promijenili obranu. 

gol expired Vratar koji je slomio Hrvatsku otkrio detalj koji je odlučio: "Odigrali smo spektakularno" divider

"Odlično smo krenuli u napadu, razbili smo im obranu 5-1, a onda su se povukli u 6-0 i tu smo imali velikih problema. Perez Vargas se razbranio. Možda smo bili malo umorni, ali svejedno skidam kapu dečkima. Proslavit ćemo ovo srebro", rekao je kapetan i još jednom skinuo kapu navijačima.

"Navijači su još jednom bili fenomenalni. Od Graza, Beča pa do Stockolma... Ovo je njihova medalja."

gol expired Hrvatska prosula veliko vodstvo i na nevjerojatan način izgubila broncu od Crne Gore divider

Jedan od heroja polufinala i strijelac gola koji nas je odveo u finale, Željko Musa, također je priznao da mu je poraz jako teško pao, ali rekao da smatra kako bi nemaju što za predbaciti. 

"Naravno da je najteži poraz u karijeri. Djelovali smo zreli da osvojimo zlato. Ne znam što bih rekao. Mogu se zahvaliti svojim suigračima. Nemamo si što zamjeriti. Probali smo, ali nije išlo. Nismo imali sreće na kraju. Sanjali smo zlato, ali nismo ga dosanjali, baš kao ni cijela Hrvatska", rekao je Željko Musa novinarima nakon poraza u finalu od Španjolske.

ŽELJKO MUSA NAKON PORAZA U FINALU

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

MARIN ŠIPIĆ NAKON PORAZA U FINALU

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider