Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Ne znam kako sam zabio za pobjedu"

Prvo nam slomio srca pa priznao: "Navijači su bili nevjerojatni, kao da smo igrali u Hrvatskoj"

Alex Dujšebajev priznao je nakon osvojenog naslova prvaka Europe sa Španjolskom da nije siguran kako je njegova posljednja lopta ušla u gol.

Ponajbolji rukometaš španjolske reprezentacije Alex Dujšebajev bio je presretan nakon što je zabio pobjednički pogodak u finalu Europskog prvenstva. Španjolci su s 22:20 slavili protiv Hrvatske i obranili naslov prvaka Europe. 

gol expired Mandić zagonetno nakon poraza: "Ne znam što je bilo cijelo prvenstvo. Igralo je šest igrača" divider

"Svaka čast Hrvatima! Ovo danas je bilo nevjerojatno. Nisu samo igrači dali sve od sebe. Navijači su bili nevjerojatni, kao da smo igrali u Areni Zagreb u Hrvatskoj. Borili su se za svaku loptu, svaki napad i svaku obranu. Nismo mogli dati lagani gol. Ovo je bilo dramatično, ali znali smo da će biti tako. Žao mi je Hrvata, ali mi smo jako htjeli to zlato. Uskoro ćemo se vidjeti u Tokiju", kazao je Dujšebajev, koji je zabio pobjednički pogodak za 22:20. 

gol expired Jako težak put do Olimpijskih igara: Hrvatskoj prijete najteži mogući domaćin i hit Eura divider

"Da, jedan od najdražih golova u karijeri. Nisam danas dobro igrao, ali nekad treba zabiti samo taj zadnji gol. Morali smo zabiti u zadnjem napadu. Ne znam kako je lopta prošla, ali ušla je u mrežu", priznao je Dujšebajev.

gol expired Duvnjak drhtavog glasa i suznih očiju nakon poraza u finalu: "Ponosan sam na ove predivne dečke" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider