Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"kupite karte za finale"

Bandić uvjerava i poziva: "Nema dugovanja. Euro će se igrati u Areni Zagreb"

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uvjerava da su sva dugovanja prema Ingri plaćena i da će se Europsko rukometno prvenstvo održati prema rasporedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je predsjednik uprave Ingre, Igor Oppenheim, zaprijetio je da se rukometni Euro neće moći održati u zagrebačkoj Areni zbog neplaćenih dugovanja, po tom se pitanju oglasio prvi čovjek grada Zagreba - Milan Bandić.

"Holding je sve platio. Nema dugova. Indeksacija je osam mjeseci na djelu i zatraženo je mišljenje Pravnog fakulteta. Mislim da se stvar privodi kraju", rekao je Bandić i poručio navijačima da kupe kartu za utakmice i u Splitu i u Zagrebu, jer će Hrvatska u finale Europskog prvenstva.

Podsjetimo, Ingra je izgradila najveću zagrebačku dvoranu za Svjetsko prvenstvo u rukometu 2009., a Oppenheim kaže da su na ovakav potez bili prisiljeni jer Grad Zagreb i Vlada, koji zajednički trebaju preko Zagrebačkog holdinga plaćati najamninu, već mjesecima zavlače, te da su ostali neki dugovi koje žele naplatiti.

U petak, 12. siječnja reprezentacije Hrvatske i Srbije zaigrat će u skupini A Europskog rukometnog prvenstva 2018., koje se do 28. ovog mjeseca održava u Lijepoj Našoj. Splitska Spaladium Arena ugostit će već na početku spektakularni dvoboj skupine A u kojoj se još nalaze Švedska i Island.

Zagrebačka Arena domaćin je skupini C u kojoj su Njemačka, Crna Gora, Makedonija i Slovenija, a prve utakmice u Areni igrat će se u subotu.

Što očekujete od domaćina Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider