Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sretno!

Novi izbornik nije ga zvao u reprezentaciju: Hrvatski rukometaš ostvario transfer karijere

Šarac je rođen u Ljubuškom, a od 2018. igra u slovenskom Celju gdje je jedan od najboljih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od 12. do 14. ožujka 2021. godine na rasporedu je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju na kojem će Hrvatska igrati u jakoj konkurenciji domaćina Francuske, Portugala i Tunisa.

Nakon debakla na Svjetskom prvenstvu (15. mjesto) hrvatski rukometaši dobili su novog izbornika. Otkaz je dao Lino Červar, a na klupu je sjeo Hrvoje Horvat, 44-godišnji stručnjak iz Bjelovara koji je dosad bio trener Nexea te Červarov prvi asistent.

gol expired Hrgović otkrio kada će u ring protiv Huntera: "On se nije htio boriti protiv mene" divider

Horvat je nedavno objavio popis za kvalifikacijski turnir, ali na njemu svoje mjesto nije našao Josip Šarac, lijevi vanjski Celja. Šarac je igrao na zadnja dva velika natjecanja, a Horvat je odlučio da mu trenutačno ne treba. Za poziciju lijevog vanjskog pozvao je Hrstića, Jaganjca i Mamića.

Transfer karijere

Šarac je nakon popisa zabio deset golova PPD-u Zagreb u dresu Celja u Ligi prvaka, a nakon toga stigao je transfer karijere. Mladi 23-godišnji rukometaš potpisao je za njemačkog bundesligaša Frisch Auf Göppingen.

gol expired Poznata gdje će Liverpool igrati uzvratnu utakmicu s Leipzigom divider

Šarac je rođen u Ljubuškom, a od 2018. igra u slovenskom Celju gdje je jedan od najboljih igrača, a u najjačoj ligi svijeta pokušat će se vratiti u reprezentaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider