FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
meč karijere

Hrgović otkrio kada će u ring protiv Huntera: "On se nije htio boriti protiv mene"

Hrgovića čeka meč karijere.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović prije nekoliko dana saznao je da će se boriti protiv Michaela Huntera, sedmog teškaša današnjice.

Tko u tom meču pobijedi, dobit će priliku za naslov prvaka svijeta protiv boljeg iz meča Joshua – Fury.

Hrgović je danas pred novinarima u svojoj dvorani u Sesvetama najavio svoj meč karijere i otkrio u kojem bi mjesecu trebao u ring.

gol expired Ravnatelj zarazne bolnice: "Želimo cijepiti sve igrače u Serie A" divider

''Ispred mene je meč karijere, ovo je prilika života. Imao sam i malo sreće. Red je došao na mene, Bogu hvala na tome. Nema mjesta euforiji, još ništa nije odrađeno. Tek trebam pobijediti, pa onda još jednom, pa uzeti titulu i onda ju obraniti još 20 puta. Ovo bi mogla biti prekretnica u mom životu'', rekao je Hrgović, koji nema poraza u profesionalnoj karijeri, trenutačno je na 12 pobjeda.

Hunter se boji Hrgovića

gol expired Je li Rakitićev mentor najgori trener godine? Otkriveni detalji kaosa u velikanu, igrači su sami dogovarali taktiku divider

''Znam da Hunter nije tu borbu htio. Puno je pričao, dok sam ja šutio. Ja sam je želio i borio bih se za manje novca da je trebalo. Ako pobijedim Huntera, ja sam drugi izazivač.''

Svi čekamo datum borbe, a Hrgović kaže da će to biti početkom ili sredinom svibnja ove godine. Lokacija velikog spektakla još nije poznata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider