Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poruka iz egipta

Červar se nije pojavio, a Marić kaže: "Navijači, dobro nas operite još danas, a onda budite uz nas"

Prvi dojmovi dan nakon teškog poraza za četvrtfinale.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jutro nakon glave su malo bistrije, a hrvatski rukometaši shvatili su da više ne ovise sami o sebi i sve nade su prema Kataru, koji ako pobjedi sutra Argentinu,  nudi šansu Hrvatskoj za četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Katar također igra za četvrtfinale, a dojmove o porazu i nastavku natjecanja danas su pred novinarima iznijeli Hrvoje Horvat, Červarov pomoćnik i Marino Marić.

Lino Červar se nije pojavio pred novinarima nakon što je dao ostavku u najgorem mogućem trenutku za momčad jer Hrvatska ima velike šanse za prolaz dalje.

gol expired Dinamo nakon optužbi da im je sudac pomogao: ''Obuzdajte niske strasti" divider

Marić ima poruku za sve

''Razumijem navijače, sad je ono veliko nezadovoljstvo i imamo 100 mana, ali evo ja kažem da nas dobro operu još danas pa se nadam da ćemo se sutra revanširati svim navijačima. Totalno ih razumijem i ja sam bio navijač, kad sam ozlijeđen i ja gledam utakmice i po svima padnem. Takav nam je mentalitet, ja to sasvim razumijem. Nama je cilj da ih razveselimo, ali ne da ih rastužimo. Dupla kazna za nas, nema smisla slati poruke navijačima jer smo zabrljali maksimalno, ali eto, budite uz nas pa ćemo vidjeti što će biti. Nakon toga neka nas navijači totalno operu, podnijeti ćemo mi to i to je sportski'', rekao je Marić pa dodao:

gol expired MMA zajednica oduševljena pobjedom Diamonda protiv Conora: "Svi na noge, Dustin je šokirao svijet" divider

''Ja bih volio da nas vi novinari zgazite, a da mi uđemo u četvrtfinale. Mislio sam da se Japan neće ponoviti, imali smo u glavi da nam dolazi Argentina i znali smo da će biti teško. No, nismo mogli zamisliti da ćemo drugi gol zabiti tek u 13. minuti. Uvjeren sam da će Katar pobijediti Argentinu'', izjavio je sjajni hrvatski pivot.

Hrvoje Horvat je pokušao objasniti cijelu situaciju

''Razgovarao sam s Linom, prvenstvo još nije gotovo, nema vremena za kukanje i očajavanje. Ne bih komentirao njegove riječi, je li ostaje nakon prvenstva. To pitanje nije za mene, čut ćete informacije na vrijeme'', rekao je Horvat i dodao:

''Igrači vjeruju u prolazak. Vrijeme je da se izbrišu negativne misli, da se prebacimo na rukomet. Moramo se fokusirati na to da budemo bolji. Vidjet ćemo nakon jutarnjih terapija i treninga kakvo je stanje sa zdravljem igrača. Vidjet ćemo kakva je Karačićeva ozljeda, a crijevnih viroza se lagano rješavamo.''

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider