Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treba vjerovati

Jedan igrač daje Hrvatskoj veliku nadu za prolaz u četvrtfinale, šanse su jako realne

Nitko ne spominje da i Katar može proći u četvrtfinale pored Hrvatske i Argentine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je protiv Argentine u drugom krugu Svjetskog rukometnog prvenstva. Argentinci su slavili s 23:19 protiv jako loše Hrvatske bez ideje u napadu.

Hrvatska obrana je bila na razini, ali napad je bio katastrofalan, no bolan poraz treba što prije zaboraviti.

Červar je napustio Hrvatsku, ipak je požurio?

Lino Červar je nakon utakmice dao ostavku na klupi hrvatske reprezentacije i poručio da Hrvatsku mora netko drugi voditi, napravio je to dok još Hrvatska ima velike šanse za četvrtfinale, a jedan igrač ulijeva nadu.

Što točno treba Hrvatskoj?

Hrvatska više ne ovisi sama o sebi i u ponedjeljak mora navijati za Katar u sudaru s Argentinom, a zašto je posve realno za očekivati pobjedu Katara?

Ono što je mnogima promaknulo je činjenica da Katar isto može proći u četvrtfinale, a treba mu pobjeda protiv Argentine i poraz Hrvatske protiv Danske, dok Hrvatska čeka kiks Argentine i onda bi od 20:30 napala Dance koji su već prošli dalje i vjerojatno će nastupiti bez najboljih igrača poput Mikkela Hansena koji ima problema s crijevnom virozom i propustio je Japan.

Katar će sigurno igrati maksimalno sa željom za pobjedom u utakmici bez favorita, a Kataru se vratio i najbolji igrač koji je sve utakmice do jučerašnje propustio zbog koronavirusa. Riječ je o Rafelu Capoteu koji je jučer u svojoj prvoj utakmici na turniru (Bahrein) zabio devet komada i pokazao da je u dobroj formi i spreman za rušenje Argentine.

Capote je sjajan šuter, a Katar uz uvijek neugodnog Šarića na golu, ima i nekoliko ozbiljnih igrača koji mogu naštetiti Argentini koja uopće nije odigrala bajno protiv Hrvatske već je pobijedio manje lošiji protivnik u tom trenutku. Zašto ne vjerovati?

Standings provided by SofaScore LiveScore

VIDEO Obrvan o Argentini: "Jedna od najgorih utakmica generacije"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider