Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
našli su rješenje

Kaos u Egiptu: Još jedna reprezentacija povukla se sa Svjetskog prvenstva zbog COVID-a!

Reprezentacija Zelenortskih Otoka povukla se sa Svjetskog rukometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Zelenortskih Otoka odlučila je povući se sa Svjetskog rukometnog prvenstva. Nakon što su jučer morali otkazati utakmicu protiv Njemačke, danas su odlučili otkazati cijeli turnir.

Podsjetimo, afrička reprezentacija imala je previše COVID pozitivnih igrača, pa nisu mogli skupiti potrebnih deset zdravih koji će konkurirati za susret s Njemačkom.

gol expired Rukomet i Hrvatska u ovom tjednu: Znamo već dva nova protivnika, ali s kime igramo u četvrtak? divider

IHF je jučer bio optimističan jer su najavili oporavak nekih igrača, no bilo je jasno da više nema smisla produžavati agoniju momčadi u kojoj su problemi sa zaraženim rukometašima počeli još uoči turnira.

Reprezentacija Zelenortskih Otoka izgubila je utakmicu od Njemačke službeno 10:0, koliko će biti registrirana i ona sutrašnja koja se trebala igrati protiv Urugvaja.

Tako će Urugvaj kao najslabija reprezentacija na ovom turniru ipak igrati drugi krug zajedno s Mađarskom i Njemačkom.

Osim utakmica protiv Njemačke i Urugvaja, sve ostale utakmice koje bi ova reprezentacija trebala igrati u razigravanju za posljednja mjesta na prvenstvu bit će registrirane 10:0 za protivnika.

Nekoliko dana uoči početka SP-a s turnira su se povukle reprezentacije Češke i SAD-a zbog velikog broja COVID pozitivnih igrača, a umjesto njih su upale Sjeverna Makedonija i Švicarska.

Červar najavio utakmicu protiv Katara


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider