Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izbjegava operaciju zbog hrvatske

Karačić otpao s popisa, upitan je za Svjetsko prvenstvo: "Svim silama želim zaigrati"

Karačić se nalazi na osnovnom popisu 35 igrača koje je Lino Červar prijavio za Svjetsko prvenstvo i može se priključiti reprezentaciji u svakom trenutku bez problema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača za drugi krug priprema uoči Svjetskog rukometnog prvenstva 2021. koje će se od 13. do 31. siječnja održati u Egiptu, a na njemu nema Igora Karačića, koji je otpao zbog ozljede.

Nažalost, Karačić je otpao zbog ozljede pubisa i on će nastaviti svoj oporavak u Mostaru i Zagrebu sljedećih nekoliko dana i ukoliko se oporavi na vrijeme, stavit će se na raspolaganje reprezentaciji.

Karačić se nalazi na osnovnom popisu 35 igrača koje je Lino Červar prijavio za Svjetsko prvenstvo i može se priključiti reprezentaciji u svakom trenutku bez problema.

"Već mjesec dana imam malo teži oblik upale pubisa. U dogovoru s reprezentacijom i s klubom, na neki način izbjegli smo operaciju jer svim silama želim igrati na Svjetskom prvenstvu," kazao je Karačić.

gol expired Duvnjak je prvak Europe! U finalu je pala Cindrićeva Barcelona divider

"Trenutno se nalazim u Mostaru sa svojim trenerima i fizioterapeutima i radimo sve da ubrzamo moj oporavak, da napravimo dobru rehabilitaciju. I u slučaju da sve bude dobro, i da me reprezentacija bude trebala, stavit ću se na raspolaganje. Dat ćemo sve od sebe da se oporavim za Svjetsko prvenstvo," poručio je igrač Kielcea.

Na Červarovom popisu se nalazi 21 igrač, a Svjetska rukometna federacija (IHF) dopustila je savezima da mogu staviti na popis, ali i u Egipat, zbog korone dovesti 20 igrača.

Dodajmo kako je hrvatska reprezentacija završila prvi dio priprema za SP, a drugi dio počinje u petak, 1. siječnja 2021. godine.

gol expired Marko Rog teško ozlijeđen, upitan je EURO divider

Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu na Novu godinu i nakon testiranja krenuti u Poreč na završne pripreme za Svjetsko prvenstvo.

U sklopu tih priprema reprezentacija će odigrati i dva susreta EHF EURO Cupa sa Španjolskom, 5. siječnja u Poreču, te 9. siječnja u Madridu.

Nakon toga, reprezentacija se na kratko vraća u Zagreb i već 12. siječnja leti za Alexandriju gdje će igrati susrete prvog kruga Svjetskog prvenstva.

Hrvatska će na SP-u igrati u skupini C u kojoj su i Katar, Japan i Angola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider