Tenis
SPORTOVI
Tenis
Iskoristio slobodno vrijeme

VIDEO Evo što Modrić radi nakon Lige prvaka: Snimili ga u društvu dvije legende

Hrvatski kapetan Luka Modrić je iskoristio slobodan dan za odlazak na meč ATP turnira u Madridu.

Luka Modrić na ATP Madridu (Foto: Sport Klub)

Luka Modrić i društvo su dobili slobodan nakon utakmice polufinala Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida (2:2), a hrvatski kapetan je to iskoristio za odlazak na teniski spektakl u Madridu.

Ovih dana u španjolskoj se prijestolnici igra ATP Madrid, a dvoboj Carlosa Alcaraza i Andreja Rubljova privukao je veliki broj zvijezda iz svijeta sporta. Tako se u svečanoj loži našlo nekoliko velikih nogometnih imena, osim Modrića, stigli su još i David Villa, Raul i ostali.

Dodajmo kako je Modrić dobio posljednjih 15 minuta u polufinalnom susretu protiv Bayerna, srušio je rekord star 59 godina, ali i pokazao kakva je klasa.

Imao je Modrić ukupno devet dodira s loptom, od čega je bilo šest pokušaja dodavanja i svih šest su bili točni. Imao je jedno ključno dodavanje i jednu kreiranu veliku priliku, na tlu je osvojio jedan od dva duela u kojima se našao, a oduzeo je i jednu loptu.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Svijeća Tragičan događaj potresao poznati španjolski klub: Bivšeg nogometaša pregazio kamion divider

Josip Brekalo Brekalo izrazio žaljenje: "Nažalost, dogodio mi se peh kad je bilo najvažnije" divider

Istočna tribina Aldo Drosine Istra otvorila dodatnu tribinu za Hajduk: Ovo je naljutilo Riječane, evo kako su sve objasnili divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider