Tenis
SPORTOVI
Tenis
javio se i "prijatelj" kyrgios

Igrači šokirani, Nadalovi i Federerovi fanovi zbijaju šale, Ćorić iskren: "Prijatelj mi je, ali morao je biti izbačen"

Stižu brojne reakcije nakon izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena zbog pogađanja linijske sutkinje lopticom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne prestaju i dulje vrijeme neće prestati stizati reakcije na izbacivanje Novaka Đokovića s US Opena nakon što je nehotice pogodio u vrat linijsku sutkinju lopticom. Nole je u prvom setu taman izgubio servis od Pabla Carrena Buste te je u frustraciji udario lopticu u smjeru sutkinje.

Na njegovu žalost, udario ju je vrlo visoko, a loptica je odletjela ravno u vrat linijske sutkinje, koja je odmah pala na tlo i primila se za mjesto gdje je pogođena. Nole se odmah ispričao, ali nakon dulje rasprave organizatora izbačen je s turnira.

gol expired Đoković se napokon oglasio nakon što je izbačen s US Opena: ''Nije bilo namjerno, ovo mi je lekcija'' divider

Takav rasplet ostavio je mnoge u šoku.

"Nisam očekivao da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Ovo je manji šok i za mene. On nije imao ni najmanju namjeru da nekoga pogodi", stao je u obranu Novaka Đokovića njegov suparnik.

"Ne znam što bih rekao. U šoku sam trenutačno, da budem iskren", kazao je Alexander Zverev, idući suparnik Borne Ćorića u četvrtfinalu US Opena.

gol expired Sramotan potez Đokovića: Razljutio teniski svijet reakcijom nakon izbacivanja. Poznato gdje je odjurio divider

I Ćorić je reagirao na tu situaciju: "Trener mi je rekao što se dogodilo. Morao sam se sam uvjeriti u tu priču. Naravno da je nesreća što se dogodilo. Velika nesreća. Pet centimetara lijevo i ništa se ne bi dogodilo. Žao mi je Novaka. Istovremeno, to su pravila. Mislim da je morao biti izbačen. Nemam puno toga reći osim da mi ga je žao. On mi je prijatelj. Mislim da nitko nije sretan zbog ovog što se dogodilo."

Istovremeno na društvenim mrežama fanovi Rogera Federera i Rafaela Nadala, dvojice teniskih velikana koje Đoković nastoji uhvatiti po broju osvojenih Grand Slamova, likuju zbog takvoga scenarija i zbijaju šale. Najbolje možete pogledati na kraju teksta.

gol expired Je li Đoković izbačen prestrogo? Pravila su jasna, otkriveno što je rekao sucima: "Ne mora u bolnicu..." divider

Recimo i da se društvenim mrežama oglasio zločesti dečko ATP Toura Nick Kyrgios:

"Zamijenite uloge mene i Jockera. 'Zbog slučajnog pogađanja sutkinje u vrat', koliko bih godina suspenzije dobio?" upitao je Kyrgios na svome Twitteru.

Američki tenisač Tommy Paul odgovorio mu je: "Morali bih te izvlačiti iz zatvora."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider