Tenis
SPORTOVI
Tenis
"gledam meč samo zbog nje"

Prelijepa srpska sutkinja postala viralni hit nakon što je Federeru opalila opomenu zbog psovanja

Srpska sutkinja Marijana Veljović postala je jedan od najtraženijih pojmova na Googleu nakon rasprave s Rogerom Federerom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roger Federer plasirao se u polufinale Australian Opena nakon što je u velikom preokretu, uz probleme s ozljedom prepone, slavio protiv Tennysa Sandgrena s 3:2 u setovima. Švicarac je u četvrtom setu spasio sedam meč-lopti, a onda u petom slavio s laganih 6:3.

Osim preokreta koji je kreirao i oduševio svoje fanove, Švicarac je postao glavna priča dana zbog "okršaja" s glavnom sutkinjom meča, lijepom Srpkinjom Marijanom Veljović. Dogodilo se to na početku trećeg seta u trenutku kada je Federer imao break-loptu kod vodstva Sandgrena 2:0.

Bruno Fernandes (Foto: AFP) Barca i Valencia opet ''kemijaju'': Na Camp Nou stiže napadač, a rivalima kupuju traženog veznjaka divider

Švicarac je opsovao nakon neiskorištene prve lopte, a Veljović ga je nakon toga javno opomenula. Federer je u čudu pogledao u nju, tražio ju da ponovi, na što je Marijana rekla da ne može, ali da ga je linijska sutkinja jako dobro čula.

Švicarac je tada napravio nepopularnu stvar i otišao do linijske sutkinje kako bi od nje čuo što je točno rekao. Zaradio je malo zvižduka i poziv Veljović da dođe do nje kako bi riješili situaciju.

gol expired Đoković odao počast velikom Bryantu pa suvereno izborio polufinale Australian Opena divider

Njihova rasprava nastavila se i na odmoru po završetku gema, u kojem je Sandgren sačuvao svoj početni udarac i poveo 3:0 u gemovima u trećem setu. S obzirom na to da je Veljović u tim trenucima bila često u središtu pažnje kamere, mnogi fanovi, koji inače nisu prije vidjeli ili primijetili srbijansku sutkinju, počeli su se pitati tko je ona.

Marijana Veljović postala je jedan od najtraženijih pojmova te inspiracija za brojne komentare na društvenim mrežama.

"Najbolja stvar u meču Federer - Sandgren je sutkinja Marijana Veljović."

gol expired Cormier se nada kako bi UFC mogao Miočiću oduzeti pojas prvaka: ''Ako igra neku igru, onda dobro'' divider

"Nick Kyrgios uvijek traži od organizatora da igra na Melbourne Areni. Ja bih tražio da mi uvijek sudi Marijana Veljović."

"Marijana Veljović smije me pretući lopatom."

"Gledam meč Federer - Sandgren samo zbog Marijane Veljović."

To su samo neki od komentara fanova koji su počeli pratiti meč kada je Federer izgubio drugi set i našao se u problemima. U konačnici je slavio, izborio svoj 50. međusobni okršaj s Novakom Đokovićem, s kojim će se susresti u petak ujutro po hrvatskom vremenu.

gol expired Jeziva ispovijest bivše NBA zvijezde: "Kobe mi je uvijek govorio da želi umrijeti mlad i postati besmrtan" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider