FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pritisak na whitea

Cormier se nada kako bi UFC mogao Miočiću oduzeti pojas prvaka: ''Ako igra neku igru, onda dobro''

Daniel Cormier i dalje vrši pritisak na UFC i Stipu Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok ostale divizije ne miruju, u teškoj kategoriji UFC-a i dalje nema borbe za pojas ni na vidiku. Razlog je ozljeda Stipe Miočića koju on vuče iz svoje posljednje dvije borbe s Danielom Cormierom.

Podsjetimo, Stipe ima velikih problema s očima zbog prljavih poteza Amerikanca koji mu je u obje borbe gurao prste u oči, što suci ni u jednom navratu nisu kaznili. No da je stvar ozbiljna, govori nam činjenica da se Stipe još uvijek nije do kraja oporavio, a Cormiera je pobijedio prije pet mjeseci.

Još uvijek nije počela priprema za novu borbu

Stipe je konačno dobio dozvolu liječnika za treninge, ali još ne i sparinge, pa mnogi vjeruju kako do završne borbe ove epske trilogije neće doći još nekoliko mjeseci. Lipanj se čini kao mjesec u kojem bismo mogli vidjeti njihovu treću borbu, no Stipe se sad malo igra sa živcima Cormiera baš kao što su UFC i američki borac ignorirali Stipu prošle godine kada je tražio revanš.

''Nadamo se da će se Stipe boriti ove godine, i to protiv nekoga koga još nije pobijedio, ta bi borba imala smisla'', provocirao je malo Stipin menadžer Jim Walters prije nekoliko dana.

gol expired Fury potvrdio velike pregovore za meč s Miočićem: "Kada pobijedim Wildera, želim u kavez s UFC prvakom" divider

On tvrdi da je Miočić otvoren za sve solucije, za obranu pojasa, ali i nastup u nekom meču izvan UFC-a koji bi mu donio bogatu zaradu, kao na primjer protiv Tysona Furyja.

Igra s Cormierovim živcima

Naravno, Cormier je poludio na takve izjave jer čeka tu posljednju borbu sa Stipom kako bi se konačno umirovio. Htio je to učiniti već nakon poraza u kolovozu, ali su ga ljudi iz UFC-a nagovorili na još jednu borbu u kojoj bi se mogao oprostiti s naslovom prvaka i/ili bogatim bankovnim čekom.

''Nisam uznemiren, više sam razočaran. Ako igraju neku igru, onda dobro. Vjerujem Dani Whiteu i UFC-u. Ako se Stipe neće boriti, možda će se organizirati borbu za privremeni pojas. Možda mu i oduzmu pojas. On ima jednu pobjedu u dvije godine, a borio se dva puta. Ali ne privlači me borba s nekim drugim'', poručio je Daniel Cormier.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider