Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bizaran incident

Oglasio se muškarac koji je pogodio Đokovića u glavu: "Danas ću baciti torbu na tebe"

Muškarac je pogodio Novaka Đokovića bocom u glavu nakon meča u Rimu, no posve slučajno.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Novak Đoković svladao je Corentina Mouteta u drugom kolu Mastersa u Rimu, ali sve je zasjenio incident nakon meča u kojem je srpski tenisač dobio bocu u glavu.

Kad je srpski tenisač krenuo prema svlačionici, zastao je ispred tribine kako bi podijelio nekoliko autograma navijača, a potom je s tribine doletjela boca i pogodila ga u glavu.

Đoković je zaradio posjekotinu na glavi, organizatori su brzo reagirali i odveli ga u ambulantu gdje su mu pružili pomoć te mu zašili posjekotinu. Nakon svega pojavila se snimka iz drugog kuta i otkrila tko je pogodio Đokovića bocom u glavu.

Jednom muškarcu je ispala bočica vode iz torbe i pogodila srpskog tenisača u glavu. Naravno, nije bilo namjere u tome, a uskoro se i javno oglasio nesretni muškarac. 

Radi se o Marcu Ferriju koji je na vlastitom Instagram profilu podijelio snimku Đokovića koji se odlučio na zanimljiv način pripremiti za novi dan na Mastersu u Rimu. Đoković se našalio na vlastiti račun, stavio je kacigu na glavu, a Talijan mu je u šali poručio:

"Danas ću baciti ruksak na tebe."

Mario Ferri Il Falco Mario Ferri Il Falco (Foto: Instagram/Mario Ferri Il Falco)

Sergej Jakirović Jakirović o najtežoj situaciji: "Kao da me je netko udario čekićem po glavi" divider

Slavlje igrača Dinama FOTO Ludo slavlje na Maksimiru: Modri još jednom pokazali šampionski mentalitet i završili posao divider

Zoran Zekić Osječani ljutiti na suce, Zekić zagrmio: "Ovo više nikome nije jasno, na nama se uče" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider