Tenis
SPORTOVI
Tenis
Veliki sportski događaj

Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: Borna Gojo o turniru karijere i skorašnjem spektaklu u Splitu

Reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić razgovarao je s Bornom Gojom koji će idući tjedan predvoditi Hrvatsku u Davis Cupu.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija idući tjedan u Splitu igra turnir Davis Cupa gdje će joj suparnici biti Sjedinjene Američke Države, Nizozemska i Finska.

Prvi hrvatski reket u ovim mečevima bit će Splićanin Borna Gojo koji iza sebe ima sjajan nastup na US Openu gdje je prošao kvalifikacije i u osmini finala izgubio od Novaka Đokovića.

"Stvarno odlična dva tjedana su i za mene, pokazao na velikoj teniskoj pozornici koja nije Davis Cup da mogu igrati s njima i nadam se da je ovo neki početak", započeo je Gojo razgovor za Dnevnik Nove TV.

Kako je bilo igrati noćni meč na terenu Arthur Ashe s Novakom Đokovićem?

"Odlično. Baš sam komentirao s prijateljem da se nadam da ću se vratiti u tu poziciju da opet igram ovakve mečeve. Sigurno da je ovo sad neko dodatno samopouzdanje meni, ali iskreno ja nikad nisam sumnjao u sebe. Nadam se da će se nastaviti tako, drago mi je, ja u sebe uvijek vjerujem. Rekao sam da sam puno naučio u tom meču s Đokovićem."

Nakon što je zbog ozljede dolazak otkazao Borna Ćorić, Gojo će u Splitu biti najbolje rangirani hrvatski igrač.

"Teška grupa, žao mi je što sam došao u tu poziciju ozljedom Borne Ćorića. Na drugoj ploči je Dino Prižmić koji je isto dobar, u dobroj formi."

U Splitu sa četiri od pet Splićana u ekipi, s izbornikom Splićaninom na klupi - očekuje nas pravi spektakl na Gripama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider