Tenis
SPORTOVI
Tenis
"zdravlje na prvom mjestu"

Vekić za Dnevnik Nove TV: "Svi smo u šoku i izgubljeni. Turniri se otkazuju i nema naznaka kada ćemo zaigrati"

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić bila je gošća Dnevnika Nove TV i nije imala dobrih vijesti kada je nastavak teniske sezone u pitanju.

Danas je objavljeno da je otkazan najveći teniski turnir svijeta Wimbledon, što znači da se profesionalni tenis neće igrati barem do sredine srpnja, odnosno još minimalno tri mjeseca.

Gošća Dnevnika Nove TV (putem video poziva) bila je najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja zbog pandemije koronavirusa ne može nastaviti sa svojim treninzima. Trenutno se nalazi u Osijeku, a s njom je uživo razgovarala reporterka Anita Kajtazi Roth.

gol expired Nogomet više neće biti isti: Ugledni menadžer za Novu TV otkrio što nas čeka divider

* Je li vas iznenadila odluka o otkazivanju Wimbledona?

"Nadali smo se da će Wimbledon dobiti novi termin, no nažalost Wimbledon je donio takvu odluku. Svi smo razočarani i u šoku, ali zdravlje je na prvom mjestu."

* Kako održavate formu?

Paige van Zant (Instagram) Najljepša MMA borkinja svijeta objavila fotografije na kojima trenira i kuha potpuno gola divider

"Trudim se održavati formu, ali ne na terenu. Samo kondicijski. Trčim, gibam se, šetam sa psom, ali to nije ni izbliza mojim uobičajenim treninzima."

* Kada bi se sezona mogla nastaviti?

"Nema nikakvih vijesti. Turniri se otkazuju sve ranije i ranije, organizatori ne žele organizirati turnire bez navijača što je i logično. Igrači pak žele igrati što prije. No kada će se dogoditi povratak to ćemo još morati pričekati."

gol expired UFC slaže najopakiji event svih vremena: Khabib definitivno otpao! Uskaču McGregor, Masvidal, Ngannou...? divider

* Čujete li se s ostalim kolegama i kolegicama s Toura?

"U kontaktu sam s prijateljicama s kojima se družim na turnirima. Svi su u šoku, svi su izgubljeni, svi se trude biti aktivni, ali nitko ne zna kada ćemo ponovno igrati."

gol expired Revolucija na vratima: Opasno se kuha ideja koja će dramatično promijeniti europske lige divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider