FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pripremaju se u tišini

UFC slaže najopakiji event svih vremena: Khabib definitivno otpao! Uskaču McGregor, Masvidal, Ngannou...?

UFC 249 mogao bi biti najopakiji event u povijest organizacije! Ukoliko se održi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako UFC 249 još uvijek stoji službeno na rasporedu održavanja od dugogodišnje očekivane borbe Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona neće biti ništa. Event se trebao održati u noći s 18. na 19. travanj, no zasada sve i dalje visi u zraku.

Glavni event večeri trebala je biti borba Fergusona i Nurmagomedova, no ona se neće dogoditi nakon što je Khabib i sam otkazao svoj nastup.

Učinio je to putem društvenih mreža, a njegovu objavu objavio je i popularni MMA novinar Ariel Helwani. 

No, prema posljednjoj najavi predsjednika Dane Whitea organizacija slaže najopakiji "fight card" u povijesti organizacije. Krenimo redom...

gol expired UEFA donijela odluku o nastavku nogometne sezone: Donedavno nezamisliv scenarij postaje realnost divider

McGregor i / ili Gaethje spašavaju stvar?

Ako se event održi UFC najprije treba pronaći glavnu borbu večeri, odnosno treba pronaći suparnika Tonyju Fergusonu. Tu su u igri dva velika imena iz samog vrha organizacije - Conor McGregor i Justin Gaethje.

Da je McGregor u igri otkrio je njegov trener John Kavanagh, koji je na anketu za pitanje Ariela Helwanija "što biste napravili da ste Tony Ferguson?", u kojoj su bili ponuđeni odgovori "prihvatiti borbu s Gaethjeom" i "pričekati Khabiba", odgovorio "možda postoji treća opcija...".

Fanovi su to odmah shvatili kao mogućnost da se u glavnoj borbi večeri pojavi Conor McGregor. Druga opcija, trenutno daleko izglednija, je Justin Gaethje, za koju su kladionice već postavile koeficijent. Ferguson je blagi favorit u tom meču.

gol expired Procurili izvještaji policajaca koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen. Pored auta prazne čahure divider

Masvidal i Usman također u igri za UFC 249!

Sunaslovna borba večeri trebala bi biti okršaj Jessice Andrade i povratnice / bivše prvakinje Rose Namajunas. No ako je UFC i dalje odlučan da složi najopakiji "fight card", onda bi djevojke mogle pasti čak i do uvodne borbe glavnog programa.

Jorge Masvidal i UFC prvak veltera Kamaru Usman stavili su se na raspolaganje predsjedniku Whiteu, te potvrdili da su spremni uskočiti na event koji je na rasporedu za 18 dana. Osim njih dvojice za borbu u lakoj kategoriji ponudio se i Dustin Poirier, bivši izazivač za titulu prvaka koji je bio poražen o Khabiba.

gol expired Zvijezda UFC-a nokautirala čovjeka ispred noćnog kluba pa poručila: "Vaše bake i djedovi mogu dobiti isto" divider

Ngannou, Jairzinho, Covington, Woodley...

Tu su i teškaški koji se nude za UFC 249. Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik trebali su se boriti na jednom od otkazanih evenata, a kako su otkazani u zadnji čas obojica su se ponudila za UFC 249. 

Dana White je potvrdio da je zainteresiran za organiziranje ovog okršaja, koji bi trebao biti uistinu spektakularan. 

Nikako s uma ne treba smetnuti ni okršaj Tyrona Woodleyja i Colbyja Covingtona, koji se kuha već godinama. Covington je u svojoj objavi na Twitteru poručio da će prebiti Woodleyja, bivšeg prvaka veltera, na travnjaku Bijele kuće.

I da ne zaboravimo, lokacija eventa je i dalje nepoznanica. UFC tvrdi da ima nekoliko lokacija na raspolaganju, no nitko još ne zna o kojim se radi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider