FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"krvave i staklene oči"

Procurili izvještaji policajaca koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen. Pored auta prazne čahure

Nakon policijskih izvještaja jasnije su neke okolnosti pod kojima je priveden UFC-ov prvak Jon Jones.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Većinu borilačkog svijeta iznenadila je vijest da je UFC-ov prvak Jon Jones ponovno uhićen nakon što je nedavno zakleo da je sada "na boljem mjestu" i da su svi demoni s kojima se borio iza njega. Čini se da ipak nije tako.

U javnost su procurila dva policijska izvještaja o uhićenju Jona Jonesa u kojima je detaljno opisano u kakvom su ga stanju policajci Jason Brown i Brian Johnson pronašli.

gol expired Ružan kraj najljepše Dinamove priče: Sjetite se što je nedavno viknuo treći brat Mamić divider

"Čuo sam pucanj. Nedaleko od mjesta gdje sam bio spazio sam crni Jeep iza kojeg sam se parkirao. Rekao sam vozaču da spusti prozor prije nego što sam mu prišao. Na stražnjem sjedalu spazio sam bocu Recuerda (tekila) u kojoj je ostala još četvrtina. Riječ je o 40-postotnom alkoholu. Primijetio sam i zelenu supstancu na njegovoj košulji i hlačama koja je sadržavala marihuanu. Pitao sam ga za pucanj, tvrdi da ga nije čuo. Pitao sam ga zašto je vani, odgovorio mi je da se želio provozati. Nakon toga sam tražio da mi preda dokumente od automobila, a nakon pretraživanja pretinca rekao je da ih nema. Iz područja njegova lica dolazio je snažan miris alkohola. Rekao mi je da je vozio automobil i da je namjeravao odvesti se dalje u takvom stanju. Tijekom pretresa automobila ispod vozačeva sjedala pronašli smo pištolj, dok smo pored vozačevih vrata s vanjske strane pronašli prazne čahure, koje su odgovarale pištolju koji smo pronašli", stoji između ostalog u izvještaju policajca Browna.

gol expired Legenda Manchester Uniteda otkrila urnebesnu taktiku za zaustavljanje Cristiana Ronalda divider

Gotovo identičnu situaciju opisao je i njegov kolega Johnson: "Primijetio sam krvave i 'staklene' oči (suzne)."

Uhićenje Jona Jonesa našlo se na meti sprdnje brojnih kolega boraca koji su likovali nakon što je vjerojatno najveći talent u povijesti slobodne borbe ponovno posrnuo. Podsjetimo, on je 2012. godine već bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju i uzrokovanja prometne nesreće s čijeg je mjesta kasnije pobjegao. UFC mu je nakon toga oduzeo pojas prvaka, a čini se da bi tako moglo biti i ovog puta.

gol expired Velikan odustaje od čovjeka koji je srušio svjetski rekord: Umjesto njega želi najtraženijeg bisera divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider