UFC-ov prvak Jon Jones našao se u novim problemima nakon što je priveden u policijsku postaju. Vijest je prenio američki TMZ, koji je otkrio i da je pušten kući nakon što je plaćena jamčevina. 

Jonesa je policija pronašla kako sjedi u svom upaljenom automobilu, na čijem je zadnjem sjedištu bila poluprazna boca tequile, a nakon što je priveden ispod vozačevog sjedala pronađen je pištolj. 

Policija u Alberquerqueju dobila je poziv da su se čuli pucnji iz pištolja, nakon čega je najbliže policijsko vozilo naišlo na Jonesov automobil u kojem je on sjedio.

Pored automobila u kojem je sjedio navodno su pronađene prazne čahure, koje odgovaraju pištolju koji je pronađen ispod sjedala njegovog automobila, prenosi ESPN. 

Jones je na alkotestu u dva navrata premašio dopuštenu količinu promila, nakon čega je priveden u policijsku postaju. Prema policijskom izvješću ponašao se vrlo ružno i bio je u "lošem stanju".

Pušten je iz pritvora nakon što je za njega plaćena jamčevina, a na sudu se mora pojaviti 9. travnja. 

Podsjetimo, Jonesu je bio oduzet pojas UFC prvaka nakon što je 2012. godine u alkoholiziranom stanju skrivio prometnu nesreću i potom pobjegao s mjesta nesreće. Isto bi mu se moglo dogoditi i ovog puta.