Tenis
SPORTOVI
Tenis
NEVJEROJATNO

Novi skandal: Đokovića potjerali, a njega pustili zaraženog u zemlju, Čilić ga čeka idući

Stvara se novi skandal u svijetu tenisa. Ruski tenisač bi mogao biti kažnjen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijeli svijet prošlog tjedna je pratio slučaj Novaka Đokovića u Australiji. Prvi tenisač svijeta je na kraju ipak deportiran iz zemlje i nije mogao igrati na Australian Openu.

No tu nisu stali ostali teniski skandali, a glavni lik je ovaj put ruski tenisač Andrej Rubljov. On je otkrio da je zaražen, ušao u avion i sletio u Australiju. S druge strane, Đoković je prebolio virus i ušao u državu.

Da stvar bude zanimljivija, barem za hrvatske navijače, Rubljov je idući protivnik Marina Čilića u trećem kolu turnira u Australiji, ali još nitko ne dovodi u pitanje taj meč.

gol expired Marin Čilić prošao u treće kolo Australian Opena: Čeka ga težak posao divider

"Mene osobno ne testiraju jer sam tek prebolio koronavirus. Kada sam letio u Australiju još sam bio pozitivan, ali razina opasnosti od zaraze, kako se to zove, neću lagati, bila je jako niska. Bilo mi je dopušteno ući u zemlju, osim toga, proveo sam deset dana u karanteni", rekao je Rubljov za ruski Eurosport.

"Možda bih i dalje bio pozitivan, ali nisam više zarazan i opasan. Budući da sam bio bolestan, više ne radim PCR testiranje", dodao je Rubljov.

gol expired Nijemci objavili hoće li napustiti Euro u rukometu: "Odradili smo sastanak..." divider

Ovakve izjave probudile su strasti kod fanova Novaka Đokovića, koji pozivaju da se i Rubljovu zabrani nastup, a najviše bi mogao u toj situaciji profitirati Marin Čilić, koji nestrpljivo čeka meč sa šestim igračem svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider