Tenis
SPORTOVI
Tenis
21. Grand slam naslov

Đoković će se cijepiti zbog Nadalova osvajanja Australian Opena? "Karijera mu je velikoj opasnosti"

Trener Rafaela Nadala, Carlos Moya osvrnuo se na odluku Novaka Đokovića da se ne cijepi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spektakularnim preokretom protiv Daniila Medvjedeva s 3:2 u setovima Rafael Nadal je osvojio Australian Open, koji je Novak Đoković morao propustiti jer se nije cijepio protiv koronavirusa.

Ovom pobjedom španjolski je tenisač stigao do 21. Grand Slam naslova u karijeri, čime je nadmašio Rogera Federera, ali i Đokovića.

gol expired Ni u Srbiji svi ne vjeruju u Đokovićev pozitivan PCR test? Stigla prijava zbog krivotvorenja divider

Međutim, to bi se uskoro moglo promijeniti. Tako je autor Đokovićeve biografije, Daniel Müksch, otkrio medijima da će se srpski tenisač uskoro cijepiti.

"Prema onome što mogu čuti iz njegova okruženja, Novak će se cijepiti. Možda je takvoj odluci doprinijelo i finale iz Melbournea i 21. Grand Slam naslov do kojeg je došao Nadal", izjavio je Müksch.

Đoković će se cijepiti zbog Nadala?

To je komentirao i Moya, koji se ne slaže s tvrdnjom da je Nadalovo osvajanje 21. Grand Slam naslova u karijeri doprinijelo njegovoj promjeni odluke o cijepljenju, prenosi španjolska Marca.

"Ne mislim da je Rafino osvajanje Australian Opena natjeralo Đokovića da se cijepi. Ako se ne cijepi, možda više neće moći zaigrati na Grand Slam turnirima. Zbog toga bi mogao odustati od karijere u kojoj je tako puno radio i tako se puno borio", rekao je pa dodao:

gol expired Novak Đoković neće biti iznimka, tvrde Francuzi, ali evo kako bi mogao zaigrati u Parizu divider

"Mislim da Đoković nije antivakser, ali je odlučio da se ne želi cijepiti. Njegova karijera je u velikoj opasnosti ako se ne cijepi", smatra Nadalov trener.

Inače, srpska javnost je trenutno u šoku zbog objave tužilaštva u Beogradu o primitku kaznene prijave protiv nepoznate osobe zbog izvršenja kaznenog djela krivotvorenja PCR testa koji je Novak Đoković priložio za ulazak u Australiju.

Nadal odradio trening nakon finala 

Nakon maratonskog finala španjolski tenisač je sve šokirao i sjeo na sobni bicikl kako bi odradio trening. Njegov trener i bivši proslavljeni tenisač Carlos Moya objasnio je o čemu se radi.

"On ima svoje razloge. Radi se o laganom bicikliranju između deset i dvanaest minuta kako bi se opustili mišići. Nismo bili svjesni da će se ta slika proširiti svijetom", zaključio je Moya.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider