Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Želi ušutkati kritičare

Nikad motiviraniji Hazard najavio Svjetsko prvenstvo: "Moramo preživjeti skupinu"

Belgija i Hrvatska igrat će utakmicu 3. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru.

Eden Hazard (Foto: Afp)

Belgijska nogometna reprezentacija, koja će zaigrati protiv Hrvatske u posljednjem susretu skupine F Svjetskog prvenstva 1. prosinca, održala je konferenciju za novinare na kojoj su bili Eden Hazard i Wout Faes.

Bit će ovo treće Svjetsko prvenstvo za Modrićevog suigrača, koji teško dolazi do minutaže u prvom sastavu Real Madrida. Pao je u nemilost trenera Carla Ancelottija i upisao tek šest nastupa.

Makar je svjestan svojih godina, u siječnju će napuniti 32 godine, Hazard se ne predaje. Ne želi tek tako dići ruke od madridskog kluba, a ni reprezentacije:

"Ne želim napustiti Real, možda će se moja situacija promijeniti nakon Svjetskog prvenstva", rekao je pa dodao:

"Imao sam nekoliko teških mjeseci i nisam uspio uhvatiti ritam. Sada moram pokazati da to još uvijek mogu. Ne sumnjam u sebe, ali jasno mi je zašto se ljudi brinu za mene", priznao je belgijski nogometaš.

"Došao sam u godine u kojima se lako može ispasti iz reprezentacije, ali prije nego li se oprostimo od nacionalne vrste moramo dati sve od sebe u Katru".

Uoči prve utakmice protiv Kanade, belgijska će nogometna reprezentacija odigrati prijateljski dvoboj protiv Egipta. Podijelio je Hazard svoja očekivanja s novinarima i otkrio ciljeve:

"Prvo smo fokusirani na preživljanje grupne faze. Ako damo svoj maksimum, sve je moguće, četvrtfinale, polufinale, a možda i finale", zaključio je Hazard.

Za kraj dodajmo da će Hrvatska protiv Saudijske Arabije odraditi generalnu probu pred Svjetsko prvenstvo, koju možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider