Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Sprema se transfer karijere

Kratka poruka rasplamsala maštu navijača, Gvardiol postaje najskuplji branič dosad?

Joško Gvardiol i hrvatski nogometaši spremaju se za dvoboj 3. kola Svjetskog prvenstva protiv Belgije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve su oči svjetske nogometne javnosti uperene na Katar, u kojem se ovih dana igra za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva, ali to ne znači da miruje "mercato", dapače.

Alfredo Pedulla, poznati talijanski novinar, plasirao je zanimljivu glasinu glede hrvatskog nogometnog reprezentativca Joška Gvardiola, kojem se predviđa veliki transfer:

"Chelsea – Joško Gvardiol: radovi u tijeku", znakovito je napisao talijanski novinar na Twitteru i rasplamsao maštu navijača londonskog kluba.

Nije prvi put da se Gvardiol spominje kao potencijalno pojačanje Bluesa, o tome se naveliko pisalo u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka. Navodno je na adresu RB Leipziga stigla ponuda u visini od 90 milijuna eura za hrvatskog braniča, ali njemačkom bundesligašu nije bilo do prodaje.

Svjetsko prvenstvo Poznata su prva dva para osmine finala Svjetskog prvenstva: Evo kad će se igrati divider

Tada su njemački, ali i engleski novinari kazali da će se pregovori nastaviti u zimskom prijelaznom roku i čini se da sve ide u tom smjeru. Hoće li se talentirani Hrvat već ove zime preseliti na Stamford Bridge, tek ćemo vidjeti, ali nastavi li s dobrim igrama u dresu reprezentacije, njegova bi cijena mogla još malo porasti.

To znači samo jedno – Gvardiol bi mogao postati najskuplji branič dosad. Zasad je na prvom mjestu Harry Maguire, za kojeg je isplaćena odšteta u visini od 87 milijuna eura, ali 20-godišnji Hrvat mogao bi ga vrlo brzo nadmašiti. Na drugom je mjestu sjajni branič Liverpoola Virgil Van Dijk.

No, prije toga Gvardiola čeka ključna utakmica na Svjetskom prvenstvu, Hrvatska i Belgija bore se za plasman u osminu finala…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider