Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Zaludio otočke medije

U sjeni Gvardiola i Livakovića treći Vatreni pravi transfer karijere!

Josip Juranović našao se na meti brojnih europskih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Juranović čvrsto je zacementirao svoju poziciju na desnom boku hrvatske nogometne reprezentacije, a njegov put može biti svima inspiracija.

Mladić iz zagrebačke Dubrave prošao je ''sito i rešeto'' da dođe na veliku nogometnu scenu, a nakon sjajnih nastupa na Mundijalu u Katru javljaju se brojni interesanti.

gol expired Gvardiol otkrio što mu je Livaja rekao: ''Marko i ja smo jako dobri prijatelji, pogodilo me'' divider

Pogledajte kako je izgledao nogometni put Josipa Juranovića


27-godišnji Juranović igra najbolji nogomet u karijeri, pažnju na sebe je osobito privukao odličnom igrom protiv Brazilaca. Britanski mediji javljaju da je Celtic postavio cijenu za Josipa.

Prvi je u red stavio Torino kojeg vodi naš stručnjak Ivan Jurić, ali morati će duboko posegnuti u džep.

Trening francuske reprezentacije Deschamps u problemima pred finale! Europljanima nepoznata bolest poharala francusku reprezentaciju divider

Daily Record javlja kako je Celtic predstavnicima Torina poručio da će za Juranovića morati izdvojiti najmanje dvostruko od rekordnog ovosezonskog iznosa potrošenog za dovođenje 22-godišnjeg Ajaxovog stopera Perra Schuursa koji je doveden za devet milijuna eura.

Zaludio otočke medije

Mediji na otoku su se zaljubili u našeg reprezentativca, legendarni William Gallas je nahvalio Josipa na sva zvona.

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović VIDEO Francuski predsjednik spustio se u svlačionicu Maroka ciljano tražeći jednog čovjeka divider

''Mislim da se Josip jako dobro pokazao na prvenstvu. Ono što je napravio protiv Brazila je zaista nevjerojatno. Igrao je protiv Viniciusa na svojoj strani, a i Neymar je naginjao prema istoj strani, dobro se branio, a čak je i sjajno napadao'', rekao je Gallas pa dodao:

Atmosfera na dočeku Vatrenih na Trgu bana Jelačića u Zagrebu VIDEO Veličanstveni doček Vatrenima: Više od 80 tisuća ljudi, Trg je gorio, igrači pjevali s navijačima! divider

''Možete li zamisliti imati takvu utakmicu protiv takvih moćnih protivnika? Zaista je napravio nešto nevjerojatno'', zaključio je 45-godišnji Francuz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider