Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
sanjao zlato

Je li ovo njegov kraj? Cristiano Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon suza i bijega

Ronaldo je živio veliki san, ali on mu je ugašen protiv Maroka.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugal je iznenađujuće ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Ronaldo i društvo ispali su od Maroka.

San Cristiana Ronalda da dođe na vrh svijeta brzo se ugasio, nakon utakmice je zaplakao i pobjegao u svlačionicu. Nakon što se malo ohladio, odlučio se oglasiti na Instagramu i zahvaliti na svemu.

Slavni nogometaš je tako možda odigrao i zadnju utakmicu za reprezentaciju. U emotivnoj poruci je napisao:

''Osvojiti Svjetsko prvenstvo s Portugalom bila mi je najveća ambicija, najveći san u karijeri. Srećom, osvojio sam mnogo titula internacionalno, uključujući Portugal, ali postaviti ime naše zemlje na najvećoj svjetskoj razini bio mi je najveći san.

Naj vratari nokaut-faze SP-a Tri majstora koji su odveli svoje reprezentacije dalje: Koji je najbolji vratar nokaut-faze SP-a? divider

Za to sam se borio. Snažno sam se borio kako bih taj san ostvario. Pet puta sam nastupao na Svjetskim prvenstvima, zabijao tijekom 16 godina, uvijek uz velike igrače i podršku milijuna Portugalaca. Dao sam sve i ostavio sve na terenu. Nikada nisam bježao od borbe i nikada nisam odustao od svojeg sna.

Juranović i Petković Petković: "Malo mi je nedostajalo da napustim pripreme i odem na finale u Moskvu", Juranović: "Luka i Broz su sigurniji od banke" divider

Nažalost, jučer je taj san završio i ne isplati se uopće reagirati dok je glava vruća. Samo želim da znate da je mnogo toga izrečeno, puno toga i napisano, ali moja posvećenost Portugalu nije se promijenila ni na trenutak. Uvijek sam bio taj koji se borio za cilj sviju i nikada ne bih kolegama niti svojoj državi okrenuo leđa.
Za sada nema puno više za reći. Hvala, Portugal. Hvala, Katar. San je bio lijep dok je trajao. Sada se samo nadam da će vrijeme biti dobar savjetnik i omogućiti svakome da sam izvuče zaključke'', napisao je Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider