Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Reportaža Saše Lugonjića

VIDEO Četiri dana dijeli nas od Maroka: Vatreni zaigrali s djevojkama iz akademije PSG-a

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Katru prati naš Saša Lugonjić.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju dijeli samo četiri dana od prvog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru, prvi protivnik bit će nam neugodni Maroko. Otvaranje grandioznog Mundijala zakazano je sutra za 17 sati kada domaćin Katar ugošćuje Ekvador.

Naš Saša Lugonjić prisustvovao je press konferenciji, a nešto kasnije popratio je lijepu suradnju PSG-ove akademije i Vatrenih.

Saša Lugonjić, novinar Nove TV Kramarić će startati na poziciji napadača, Dalić namijenio Livaji ulogu prvog džokera divider

Izabranici Zlatka Dalića dva dana borave u Katru, na današnju press konferenciju izašao je ubojiti HNL dvojac – Marko Livaja i Bruno Petković. Livaja danas nije trenirao s ostatkom momčadi, ali je poručio da bi sutra trebao biti u punom treningu.

''Nemamo nikakve ciljeve, idemo korak po korak, najvažnija je prva utakmica protiv Maroka. Mislim da imamo dobre izglede da napravimo nešto veliko kao u Rusiji i na ovom turniru'', poručio je napadač Hajduka.

gol expired Kako je biti navijač na Svjetskom prvenstvu? Pogledajte reportažu Dnevnika Nove TV divider

Ključno će biti imati raspoloženog napadača, a Bruno Petković ne slaže se da imamo problem na toj poziciji.

''Imamo dobre napadače, možda nismo napravili jako puno na planu reprezentacije, ali imamo napadače koji mogu kvalitetno odgovoriti zahtjevima'', rekao je Bruno.

Zasigurno se svjetski viceprvaci neće bojati Maroka, ali maksimalno uvažavaju jednu od vodećih afričkih reprezentacija čije zvijezde igraju u klubovima poput Chelsea, Bayerna i PSG-a.

''Jako su dobra ekipa, još nismo napravili detaljnu analizu, ali poznajemo pojedince. Bit će to jako težak protivnik'', kratko je poručio Petković.

gol expired FOTO Ronaldo i Messi objavili zajedničku fotografiju i zapalili društvene mreže divider

Marko Livaja u 30. godini ide prvi put na veliko natjecanje s reprezentacijom, osjeća li pritisak da mu je ovo možda jedina prilika za bljesak na najvećoj nogometnoj sceni?


''Nisam ni razmišljao da ću igrati na SP-u kada sam dolazio u Hajduk. Tako da nisam opterećen. Što se tiče golova, nije bitno tko će zabiti, bitno je da se pobjeđuje'', iskreno će Livaja.

Snove o sudjelovanju na velikom natjecanju imaju i djevojčice koje su jutros zaigrale s našim reprezentativcima. Šestorica Vatrenih odlučili su pokazati svoje umijeće katarskom ogranku PSG-a.

gol expired Urnebesni susret Saudijca i Mandžukića: "Je li došao Vlahović? On je najbolji!" divider

''Ovo je za mene cijeli svijet, dobiti ovakvu priliku s ovakvim igračima. Moj san je jednoga dana biti kao oni, igrati na Svjetskom prvenstvu i predstavljati svoju domovinu'', poručila je mlada Damiana.

Više o reprezentaciji, djevojkama iz akademije i Lukinoj dugovječnosti saznajte u reportaži na početku članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider