Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SVE SU "ZAKUHALI" SRBI

Urnebesni susret Saudijca i Mandžukića: "Je li došao Vlahović? On je najbolji!"

Na društvenim mrežama je uvijek moguće naći zanimljive i zabavne priče.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija dobro se provela u saudijskom Rijadu, gdje su savladali reprezentaciju Saudijske Arabije rezultatom 1:0 i time osigurali dobru atmosferu pred odlazak na Svjetsko prvenstvo te nadolazeći susret Hrvatske i Maroka.

Oni su tamo bili smješteni u hotelu unutar kojeg se dogodila zanimljiva situacija, a za koju smo saznali zahvaljujući srpskom poduzetniku Nemanji Cvijetiću, koji je sve dokumentirao, ali i prepričao putem svog Facebook profila.

Modrić i Mandžukić izazvali pažnju ulaskom u restoran

On je sjedio u društvu prijatelja i jednog Saudijca, inače šejkovog prevoditelja, kad su u restoran ušli Mario Mandžukić i Luka Modrić. Jedan od njih ih je prepoznao i rekao da su stigli Hrvati, na što se spomenuti dvojac odlučio zabaviti.

Lakovjernog prijatelja Saudijca, koji je odlučio prići hrvatskim zvijezdama, nagovorili su da upita jesu li došli Vlahović i Mitrović te da su oni najbolji. On je to i napravio, tako da je Mandžukića pozdravio, a onda ga pitao je li došao Vlahović.

Mandžukiću šala nije najbolje sjela

Prema navedenom, Luka Modrić se nasmijao, dok Mandžukiću u trenutku baš i nije bilo do smijeha.

Nakon što mu je srpski dvojac objasnio da su oni krivi za to, legendarni Mandžo je kratko porazgovarao s njima, no i taj razgovor je dobio šaljivi završetak.

Kakav? Najbolje da pročitate u Facebook objavi koju smo podijelili zajedno s fotografijom Mandžukića i spomenutog Saudijca. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider