Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Vatreni se spremaju

Kramarić će startati na poziciji napadača, Dalić namijenio Livaji ulogu prvog džokera

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za utakmicu s Marokom u sklopu prvog kola skupine F Svjetskog prvenstva.

Na redovnoj konferenciji za medije ove subote su bili Marko Livaja i Bruno Petković, a kakvu su energiju poslala ova dva napadača koja su u HNL-u najžešći suparnici, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić.

"Onakvu kakvu bi očekivali od suigrača, a ne od suparnika, jer Livaja i Petković ovdje su upravo to - suigrači. Na istom su zadatku, sa zajedničkim ciljem, a to je uspjeh Hrvatske. Jasno je da se obojica nadaju da će što više participirati na Svjetskom prvenstvu, to je normalno, to je logično, a premda su konkurenti za tu poziciju napadača, njih dvojica imaju vrlo, vrlo korektan odnos", naglasio je Lugonjić i dodao:

"Marko Livaja bi se napokon trebao vratiti, odraditi puni trening sa suigračima."

gol expired Kako je biti navijač na Svjetskom prvenstvu? Pogledajte reportažu Dnevnika Nove TV divider

Kad su u pitanju startne pozicije u ofenzivnom dijelu Vatrenih za prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, reporter Dnevnika Nove TV je rekao:

"Vrlo je izgledno da će na utakmici Maroko - Hrvatska Andrej Kramarić startati na poziciji centralnog napadača, ali Zlatku Daliću bi Livaja mogao itekako dobro koristiti s klupe. Uostalom, u toj ulozi je i postigao onaj vrlo, vrlo važan pogodak protiv Austrije u posljednjoj utakmici grupne faze Lige nacije."

Hrvatska će i u nedjelju trenirati u jutarnjem terminu kako bi se što bolje pripremila i aklimatizirala na tu prvu utakmicu koja će se igrati s početkom u 13:00 po katarskom vremenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider