Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Livi kao Oranje

Hrvatska prvi put na Mundijalu u Katru neće moći igrati u kombinaciji koja je dosad nosila sreću

Prvi put u Kataru Hrvatska će igrati u rezervnoj garnituri dresova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna reprezentacija Hrvatske priprema se za okršaj s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru, a dan uoči velikog okršaja FIFA je potvrdila setove dresova u kojima će zaigrati Gauči i Vatreni.

Prvi put na tekućem turniru Hrvatska će zaigrati u rezervnoj kombinaciji jer je Argentina službeno domaćin u našem ogledu. Rezervna tamno plava garnitura debitirat će na ovom Mundijalu i bit će je lijepo vidjeti prvi puta u „akciji“ na SP-u, no nismo sigurni što će na sve to imati za reći praznovjerni.

gol expired Dalić nema problema sa sastavom, traži od Argentine fer utakmicu: ''Messi nije čestitao? Već sam sve rekao'' divider

U Rusiji je rezervni bio sretan, u Katru prvi dres

Naime, Vatreni su sjajno dosad prolazili u ovoj kombinaciji na turniru i mnogi praznovjerni neće biti sretni ovom činjenicom. Osobito jer je u Rusiji Hrvatska sve utakmice odigrala u crnoj garnituri do finala i sve do te prepreke sjajno prolazila. Ovaj put Vatreni su sve igrali u prvoj garnituri i zasad nam jako dobro ide.

Također, svoj „sretni zeleni“ dres morat će svući i Dominik Livaković, koji će protiv Argentine imati narančasti dres, a ne onaj u kojem je skidao penale Japanu i Brazilu. Nadamo se da će i ovaj biti jednako sretan, dođe li do raspucavanja. Naša jedinica na ovom turniru imala je žuti dres protiv Maroka, a na ostalima je nosila zeleno, ovo će i njemu biti premijera u ovoj boji.

gol expired Argentinski izbornik o produžecima: "Hrvatska je zagorčala život mnogima. Volim Modrića" divider

Golman Argentine mijenja garnituru

Argentina je za ovaj susret prijavila identičnu kombinaciju koju je nosila i protiv Nizozemske, nadamo se da će ih „narančasti Livi“ jednako dobro izbaciti iz takta kao Oranje u svojim narančastim dresovima u četvrtfinalu.

Jedina promjena u njihovim garniturama bit će ona golmanska pa će Emiliano Martinez nositi zeleni dres, a ne crveni u kojem je postao junak protiv Van Gaala i društva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider