Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
MA SVI SU ZNALI

Elitni sportski medij našalio se nakon pobjede Hrvatske: Kanađanima se neće svidjeti

Kratko, jasno i jednostavno briljantno izgledao je komentar The Athletica na pobjedu Hrvatske protiv Kanade.

Pašalić, Oršić i Majer (Foto: Afp)

Iako je riječ o američkom mediju koji pripada grupi New York Timesa te je izuzetno dobro čitan i u Kanadi, The Athletic se odlučio kvalitetno našaliti na temu Hrvatske pobjede protiv reprezentacije spomenute države.

Ponovno cenzura, ali puno originalnija

Koristeći se činjenicom da je rezultat bio 4:1, ali i cenzuriranom, a toliko ponovljenom riječi koju je kanadski izbornik John Herdman koristio nakon njihova dvoboja protiv Belgije, Athletic je složio sjajnu objavu na Twitteru.

Da, upravo tako, iskoristili su činjenicu da riječ "four" može biti sakrivena na isti način kao ona koju ovdje ipak nećemo napisati.

I to je samo jedna od sjajnih objava nastalih danas ili jučer na temu velike hrvatske pobjede. Iako, vjerujemo da se ova Kanađanima neće svidjeti.

No njihov izbornik mogao je birati kakve će riječi koristiti, a to nije učinio. Kod takvih situacija nerijetko slijede posljedice.

The Athletic je samo iskoristio ponuđeno, a time je pokazao kako se i medij, koji veliki dio sportskih fanova naziva najboljim na svijetu, zna kvalitetno našaliti. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider