Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
besplatne ulaznice

Zagreb moli za podršku: "A da pozovemo Aleksandru Prijović?"

Damir Kajba, fizioterapeut kluba, također je komentirao euforiju oko pjevačice iz Srbije.

Aleksanadra Prijović i Ivan Čupić (Foto: Pixsell)

Pred rukometašima Zagreba utakmica je godine u Areni. Hrvatski prvak dočekuje danski Aalborg, možda ne tako zvučno ime za one koje manje prate rukomet, no danas je to klub s puno zvijezda.

Naravno, najveće je ime od svih Mikkel Hansen, možda i najbolji rukometaš svijeta u posljednjih desetak godina, no tu je i sjajni golman Niklas Landin. Ukratko, reprezentacija Danske stiže u Arenu.

Ulaznice za tu utakmicu koja se igra u četvrtak od 18:45 su besplatne, trebaju se samo podići na blagajnama Arene, no ni to, čini se, ne može privući barem pet tisuća ljudi na tribine.

Allegri i Mandžukić Mandžukić ponovno u Juventusu: Susreo se s čovjekom koji mu puno znači divider

Zagrebaši doslovno mole za podršku koji su zasigurno zaslužili, a spomenuli su i Aleksandru Prijović, koja je u prosincu rasprodala četiri koncerta u Areni, a i peti će uskoro.

"Možda bi bilo dobro da Aleksandra Prijović dođe na utakmicu pa da napunimo Arenu. Možda nije bilo puno za prošle utakmice, ali nadamo se da će biti malo više protiv Aalborga", najavio je trener Zagreba Andrija Nikolić.

Damir Kajba, fizioterapeut kluba, također je komentirao euforiju oko pjevačice iz Srbije.

''Dođite u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige prvaka s HC Aalborgom, koji predvodi jedan od najboljih igrača svijeta, Mikkel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa, i sam slušam takvu muziku) napuniti Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene kako bismo pogurali naše momke da probaju osvojiti važne bodove", poručio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider