Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mirisalo je na katastrofu"

Dinamov nokaut na Kosovu još uvijek zvoni: "Baš punokrvna sramota, bude te stid to gledati"

Dinamo je poražen na gostovanju kod Ballkanija u drugom kolu skupine C Konferencijske lige.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu Valentina Miletić je zamolila Ivana Ljubića za komentar prošlotjednog posrtaja Dinama na Kosovu i poraza od Ballkanija u drugom kolu skupine C Konferencijske lige.

"Ballkani je jedna prilično urnebesna epizoda iz povijesti Dinama, jedna baš punokrvna sramota. Odeš tamo u Prištinu, natamburaju te ko budalu zadnju, nisi stvorio priliku cijelu utakmicu, gacaš po tom raskvašenom terenu. Sve je mirisalo na katastrofu nakon 10 minuta, gledaš tu utakmicu, misliš se što ćemo mi, s kim smo mi tu došli", rekao je Ljubić i naglasio:

"Dinamo više nije onaj Dinamo koji može tek tako. Nema nam Petkovića, Ademija, Ljubičića, Špikića i Ristovskog pa ćemo mi s igračima iz drugog plana svladat Ballkani. Znaju Kosovari igrati nogomet. Jedna velika bruka, bude te stid to gledati, nemam što reći o toj utakmici osim što je ta utakmica postala krunski dokaz da tu ima igrača koji nisu za Dinamo. To je nekakav smjerokaz za dalje i stručnom stožeru i ljudima koji kroje sportsku politiku", zaključio je Ljubić.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider