Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sijevalo sa svih strana

Luda utakmica hrvatskih klubova: Prije raspucavanja postignuto čak 30 golova!

Solaris je s dva osvojena boda došao do njih pet iz tri nastupa i privremeno je na trećem mjestu.

Primorje - Solaris (Foto: Nikša Stipaničev/Cropix)

Vaterpolisti šibenskog Solarisa pobijedili su na gostovanju kod Primorja EB sa 21-20 (4-4, 4-6, 2-3, 5-2, 6-5) boljim izvođenjem peteraca i tako nanijeli drugi uzastopni poraz riječkim vaterpolistima u Regionalnoj ligi.

Domaća momčad pod vodstvom Igora Hinića ušla je u zadnju četvrtinu s tri gola prednosti (13-10), ali su efikasni Šibenčani uspjeli u posljednjih osam minuta dostići Primorje, a strijelac gola za 15-15 bio je Antonio Petković devet sekundi prije kraja osnovnog dijela utakmice.

U raspucavanju s pet metara prva petorica izvođača su bili precizni, da bi kod rezultata 20-20 domaći vratar Mauro Ivan Čubranić obranio šut Roka Pelicarića. Marin Dašić je mogao donijeti pobjedu Primorju, ali je promašio gol. U sljedećoj seriji je Eugen Koprčina bio precizan za Solaris, dok je na drugoj strani Fabio Crippa promašio.

U osnovnom dijelu utakmice strijelce Solarisa predvodio je Antonio Petković s pet pogodaka, a po tri su postigli Duje Akrap i Roko Pelicarić. Za Primorje je Marin Dašić postigao pet golova, a Fabio Crippa četiri.

Solaris je s dva osvojena boda došao do njih pet iz tri nastupa i privremeno je na trećem mjestu. Dubrovački Jug ima maksimalnih šest bodova iz dva nastupa, a drugi je Novi Beograd s pet bodova iz dvije utakmice. Na četvrtom mjestu je splitski Jadran sa četiri boda iz dva nastupa, a toliko ih ima i Radnički iz Kragujevca.

Primorje je na osmom mjestu s tri boda iz tri nastupa.

U subotu su na rasporedu preostale utakmice 3. kola: Jug Adriatic osiguranje - Novi Beograd (17.15 sati), Jadran HN - Valis Vega (17.50), Radnički - Mladost (19.00), Jadran ST - Primorac (19.00) i Crvena zvezda - Šabac (20.00).

Stadioni Jean-Bouin i Park prinčeva PSG dobiva bogatog gradskog rivala s druge strane ulice, a Pariz pravi derbi divider

Tadej Pogačar Poznati Slovenac začepio usta kritičarima: "Nisam toliko glup da bih si ugrozio zdravlje" divider

Ivica Olić Olić nakon teške pobjede nad Andorom: "Ovakve utakmice su nam najteže, a protiv Grčke..." divider

Poljska - Hrvatska POLJSKA – HRVATSKA Evo kada počinje prijenos na Novoj TV i gol.hr-u divider

Andrej Kramarić i Igor Matanović VIDEO Hrvatska pobijedila Škotsku nakon preokreta, VAR spasio Vatrene u posljednjim sekundama! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🗣: "Moramo biti bolji. Pobijedili smo, ali Hrvatska mora bolje." 🇭🇷💪

📸: Ranko Suvar/CROPIX
Modrić je do sada dijelio drugo mjesto sa svojim bivšim suigračem iz Real Madrida, Španjolcem Sergiom Ramosom s po 180 nastupa. Međutim, večerašnjim 181. nastupom u hrvatskom dresu, probio se na drugo mjesto vječne ljestvice europskih igrača. Na vrhu ostaje Cristiano Ronaldo s 214 nastupa u dresu Portugala.

Bravo kapetane! ❤🇭🇷

📸: Ronald Gorsic/CROPIX
Pobjeda nakon turbulentne završnice! BRAVO VATRENI!!! 🇭🇷❤️🔥💪

📸: Ranko Suvar / CROPIX
GOOOOOOOOOL!⚽️

Vatreni prelaze u vodstvo 30. golom Kramarića za Hrvatsku! BRAVO KRAMA! 🇭🇷❤️🔥

📸: Ronald Gorsic / CROPIX