Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
uživo na Novoj TV i gol.hr-u!

HRVATSKA – ŠKOTSKA Raniji prijenos, Vatreni opet na Maksimiru

Hrvatska dočekuje Škotsku 12. listopada u Zagrebu. Prijenos je na Novoj TV i gol.hr-u.

Hrvatska u 3-5-2 sustavu (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Hrvatska nogometna reprezentacija u listopadu igra nove dvije utakmice u Ligi nacija. U subotu, 12. listopada Vatreni igraju protiv Škotske već od 18 sati, dok tri dana nakon toga putuju na gostovanje kod Poljske.

Prijenose utakmica hrvatske nogometne reprezentacije donose vam Nova i gol.hr, a specijalna emisija počinje već nakon Vijesti u 17 sati.

Nakon prva dva kola Vatreni imaju tri boda koja su osvojili u domaćoj pobjedi protiv Poljske. Iz Portugala se naša reprezentacija vratila praznih ruku, ali onda je kapetan Luka Modrić oduševio nogometni svijet onim slobodnjakom koji je Hrvatskoj donio slavlje u Osijeku.

Sada na Maksimir stižu Škoti koji su uvijek bili tvrdi orah za našu reprezentaciju, no onda je stigao Euro 2020 i velika pobjeda Hrvatske usred Glasgowa.

Škotska još nema boda u grupi 1, prvo su ih u gostima pobijedili Poljaci s 3:2, a potom su Portugalci nakon nešto muke slavili s 2:1 na domaćem terenu.

Hrvati u odličnoj formi

Izbornik Zlatko Dalić vratio je u sastav reprezentacija Mislava Oršića, a čini se kao da dugo nije imao ovakvu situaciju u momčadi. U formi su svi od vrata do napadača i imat će slatke brige kako sastaviti prvih 11.

Martin Baturina i Luka Sučić briljiraju u Dinamu i Real Sociedadu. Netko od njih dvojice se očekuje od starta uz nezamjenjive Modrića i Kovačića u veznom redu. Ante Budimir je u sjajnoj formi u Osasuni i mogao bi s Kramarićem činiti napadački par.

Ono što je vjerojatno je da Dalić nastavlja s formacijom s trojicom u zadnjoj liniji. Hrvatska je protiv Poljske izgledala dinamično i ta je predstava zadovoljila apsolutno sve. Pitanje jedino desnog bočnog gdje još uvijek zbog ozljeda nema Juranovića i Stanišića.

Mogući sastav Hrvatske:

Livaković – Šutalo, Ćaleta-Car, Gvardiol – Pjaca, Modrić, Kovačić, Baturina, Sosa – Kramarić, Budimir

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta