Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
TRAGEDIJA U AUSTRALIJI

Tragično stradala poznata biciklistica: Ubio ju je suprug, bivši dvostruki svjetski prvak!?

Proslavljeni biciklist Rohan Dennis optužen je za ubojstvo svoje supruge, također biciklistice, Melisse Hoskins, koja je tragično stradala u prometu.

Melissa Hoskins i Rohan Dennis (Foto: Instagram)

Australija je u šoku! Jedan od njihovih omiljenih sportskih parova svoju je ljubavnu priču završio velikom tragedijom.

Alexander Kacaniklic i Hrvoje Babec Bivši mladi reprezentativac obukao bebu u Osijekov bodi i zaludio navijače divider

Naime, 32-godišnja Melissa Hoskins, uspješna biciklistica, preminula je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koju je skrivio njezin suprug, godinu dana stariji također proslavljeni biciklist Rohan Dennis.

Nesretni slučaj ili namjerno ubojstvo?

Dogodilo se to u Adelaideu, a iako je prvo prezentirano kao vjerojatni nesretni slučaj, Rohan je na kraju priveden pod optužbom za ubojstvo.

Australija je prije svega u šoku jer su njih dvoje izgledali kao vrlo skladan par, što se dalo zaključiti i iz čestih obiteljskih fotografija na Instagramu. Roditelji su dvoje djece.

Svemu prethodila svađa?

Iako je poziv hitnim službama došao za ženu koju je udario automobil, pojavile su se razne informacije o tome kako je do tragedije došlo. 

Jürgen Klopp VIDEO Klopp u slavlju ostao bez važne dragocjenosti: Snimatelj na Anfieldu "spasio mu život" divider

Cyclingmagazine piše o tome kako je par imao raspravu, nakon koje je Dennis ušao u automobil. Prema informacijama koje prenose, Melissa je skočila na automobil i pokušala doći do ručice za otvaranje vrata. Dennis u tom trenutku nije stao, nego je nastavio voziti sve dok ona nije pala i doživjela na kraju fatalne ozljede.

Poznato je da je Dennis priveden pod optužbom za opasnu vožnju sa smrtnim posljedicama, ugrožavanje života i neopreznu vožnju, gdje je naravno u prvom planu prvonavedena stavka.

Otpušten iz pritvora, na sud za dva mjeseca

Otpušten je iz pritvora uz jamčevinu te će se u ožujku morati prvi put pojaviti pred sudom. Ako se navedeni događaj potvrdi kao točan, Dennis bi vjerojatno trebao, pored svega navedenog, biti optužen za ubojstvo, što bi trebalo rezultirati višegodišnjom zatvorskom kaznom.

Alexander Kacaniklic i Hrvoje Babec Bivši mladi reprezentativac obukao bebu u Osijekov bodi i zaludio navijače divider

Dennis je bivši dvostruki svjetski prvak u kronometru, dok je Melissa bila ekipna svjetska prvakinja s Australijom te je sudjelovala na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider