Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
sad su malo čudne, ali...

Tko se to ugurao među seksi cheerleadersice? I zbog njih ovaj Super Bowl ulazi u povijest

I u navijačkom dijelu Super Bowlu događale su se zanimljive stvari…

Galerija Cheerleadersice New England Patriotsa (Foto: AFP) Cheerleadersice LA Ramsa s muškim članovima (Foto: AFP) Cheerleadersice LA Ramsa s muškim članovima (Foto: AFP) +7 Cheerleadersice New England Patriotsa (Foto: AFP)

U Atlanti je pred 75 tisuća gledatelja održano 53. izdanje Super Bowla, finalne utakmice američke NFL lige u kojem su New England Patriotsi pobijedili Los Angeles Ramse.

Trener hrvatskog porijekla Bill Belichick i najbolji quarterback u povijesti Tom Brady u svojoj su 17. zajedničkoj sezoni i svom devetom finalu osvojili šesti trofej Vincea Lombardija, čime su se Patriotsi izjednačili s Pittsburgh Steelersima po broju pobjeda u Super Bowlu.

Bio je to jedan od najgorih Super Bowlova u povijesti, ali to nije briga čudesni dvojac Belichick – Brady. Pobjedom u Atalanti unuk hrvatskih iseljenika iz Draganića postao je najstarijim trenerom, a Brady najstarijim quarterbackom koji je osvojio naslov prvaka.

Ovo im je bio deveti Super Bowl, što je više nego što ih ima ijedna druga momčad u eri Super Bowla. Patriotsima je finale u Atlanti bilo 11. u klupskoj povijesti.

Super Bowl: Senzacionalni Patriotsi zaustavili Ramse i još se jednom upisali u povijest Tom Brady (Foto: AFP) Bill Belichick (Foto: AFP) LA Rams i New England Patriots na Super Bowlu (Foto: AFP) +4 Jared Goff na SuperBowlu (Foto: AFP)

U momčadi LA Ramsa, inače ponajboljom napadačkom momčadi lige, nakon samo tri osvojena poena nema razloga ni za kakvo zadovoljstvo.

Ipak, među njihovima plesačicama, popularnim cheerleaderscima, pojavili su se ''uljezi'' koji su ušli u povijest. Zovu se Napoleon Jinnies i Quinton Peron, a oni su prvi muški članovi cheerleader ekipe koji su nastupili na Super Bowlu.

Njih dvojica prvi su muškarci uopće u inače ženskim ekipama plesačica, tj. navijačica, uz Jesseja Hernandeza, koji je u ekipi cheerleadersica New Orleans Saintsa.

''Svijet zabave otvoren je za sve. Ako možeš dobro obaviti posao, zašto ne?'' rekao je za CBS Napoleon Jinnies.

''Ovo je bajka'', dodao je Quinton Peron.

Navijačima se, pišu američki mediji, svidjelo…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider