Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hrvatska puna samopouzdanja

Sukno za Novu TV najavio finale s Mađarskom: ''Pobijedili smo najbolje, ali...''

Hrvatski vaterpolisti i treću će godinu zaredom igrati u finalu velikog natjecanja. No, s druge strane sada neće stajati Srbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentaciji koja nas je uvjerljivo pobjeđivala u borbi za zlato na svjetskom prvenstvu u Kazanju i Olimpijskim igrama u Budimpešti smo vratili dio dugova. Čudesna momčad Ivice Tucka u impresivnoj je utakmici srušila velikog protivnika.

S kapetanom hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandrom Suknom razgovarao je naš reporter Milan Stjelja.

''Pozdravljam sve navijače u Hrvatskoj i nadam se da uživaju te da ćemo u subotu svi skupa uživati u još jednoj pobjedi. Pobijedili smo aktualne olimpijske, svjetske i europske prvake tako da je dosta teško shvatiti u glavi da još nisi osvojio, a pobijedio si najbolje'', izjavio je Sukno za Dnevnik Nove TV te nastavio:

''Odmah smo se prebacili na finale tako da je ta utakmica iza nas. To je sve super, ali takav je sport i odmah te čeka novi protivnik. Želimo to zlato, igramo protiv domaćina i neće biti lako, ali mislim da imamo samopouzdanje i da možemo odigrati na vrhunskom nivou.''

Čovjek bi rekao da kada ste pobijedili tako dominantnu reprezentaciju poput Srbije, da bi po ''defaultu'' trebali i Mađarsku. Naravno, nije to tako lako.

''Došli su do finala znači da dobro igraju. Igraju pred svojim navijačima i bit će sve na njihovoj strani. Treba biti dobro fizički i psihički spreman i izdržati te 32 minute. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će pobijediti, dižemo se iz utakmice u utakmicu.''

Bojite li se možda sudaca?

''Ne smijemo razmišljati u tom smjeru, jer onda smo odmah u minusu. Razmišljamo od početka turnira da dižemo svoju igru i to nam dobro ide. Nadam se da ćemo protiv Mađarske biti još jednu stepenicu bolji i popeti se na onu najvišu'', zaključio je Sandro Sukno.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider