Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ŠEST DANA DO TURNIRA

Okupili se rukometaši: Novi problemi s ozljedama, otkriveno zašto nema Martinovića, Cindrića i Načinovića

Krenula je misija rukometne reprezentacije s ciljem plasmana na Olimpijske igre.

Veron Načinović (Foto: Ante Čizmić / Cropix)

Samo šest dana preostalo je do rukometne utakmice Hrvatske i Austrije, kojom će naša reprezentacija krenuti u lov na Olimpijske igre, a koju ćete moći, kao i preostala dva naša susreta u Hannoveru, pratiti u izravnom prijenosu na Doma TV i gol.hr-u.

Danas se okupio glavni dio reprezentacije, dok će neki igrači doći nakon završetka svojih obaveza nadolazećeg vikenda, a konačni sastav za turnir bit će poznat u ponedjeljak.

Ponovno bez Mandića?

Izbornik Dagur Sigurdsson tako nema na raspolaganju sve rukometaše kojima se nadao. On onih sa šireg popisa, poznato je kako su ozlijeđeni Marko Kopljar i Luka Stepančić, koja Islanđanin na preliminarni popis nije niti stavio, no Savez je obavijestio i o ozljedi važnog igrača Davida Mandića.

Našeg nominalno prvog lijevog krila, ali i ključnog igrača obrane, nije bilo na Euru u Njemačkoj, a moguće je kako će propustiti i ovaj užasno važan turnir. Ne bude li Mandića, svoje mjesto u momčadi ponovno će dobiti naš najbrži reprezentativac, Lovro Mihić.

Otkriveno je i kakva je situacija s trojcem čiji je izostanak s popisa mnoge iznenadio. Radi se o Ivanu Martinoviću, Luki Cindriću i Veronu Načinoviću.

"Otpisani" trojac ipak dolazi?

Oni bi se naime trebali priključiti momčadi u ponedjeljak, ali samo ako dobiju dozvole svojih klubova, odnosno liječnika, budući da su svi imali problema. Najviše nas zanima situacija oko Martinovića, koji nije nastupao od ozljede na Euru, no ovog vikenda bit će u sastavu svog Melsungena. No, spominje se kako vjerojatno još uvijek nije spreman, nego da bi mogao zaigrati tek u nekoliko napada, da nakon gotovo dva mjeseca osjeti parket i loptu.

Što se tiče Cindrića i Načinovića, oni bi svakako trebali biti u stanju pomoći reprezentaciji, ako oni i njihovi klubovi odluče kako su za to spremni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider