Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Savezu su zatečeni

VIDEO HNS ekspresno reagirao: Vuković više neće suditi, ali jedno pitanje ostaje otvoreno

HNS je suspendirao pomoćnog suca Dejana Vukovića i protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

Reporter Ivan Forjan za Dnevnik Nove TV se javio ispred sjedišta Hrvatskog nogometnog saveza o uhićenju Dejana Vukovića, pomoćnog suca HNL-a, zbog prijetnji Vladi Svilokosu.

HNS je ostao iznenađen cijelim ovim slučajem, prvo su trebali provjeriti radi li se doista o sucu Vukoviću, a kad su dobili potvrdu sa Županijskog suda, odmah su objavili priopćenje za javnost u kojem piše da su Vukovića momentalno suspendirali te da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak. On sasvim sigurno više neće obnašati sudačku dužnost.

Je li ovaj slučaj povezan s aferom VAR leaks, može se samo nagađati, no zanimljiva je činjenica da je Vuković bio pomoćnik Franu Joviću na utakmici Varaždina i Hajduka (1:1) nakon čega su u javnost počele curiti snimke iz VAR soba. 

"Pojavila se informacija da je navodno Vukoviću zasmetalo što će Svilokos biti šef Sudačke komisije, ali po onome što smo uspjeli doznati to uopće nije tako, zaključio je Ivan Forjan, tako da ostaje pitanje motiva. Odnosno, zbog čega je Vuković prijetio Svilokosu.

Stadion Maksimir Opet se crvenimo zbog Maksimira! Grčki novinar stigao nakon 14 godina i ostao šokiran divider

Vlado Svilokos VIDEO Prijetnja od koje se lede kosti i HŽV na kraju: Sadržaj poruke Svilokosu šokantan je! divider

Dejan Vuković i Fran Jović Tko je privedeni sudac Dejan Vuković? Odradio je prošla dva kola, a pamti ga se i s kontroverznog pionirskog finala Kupa divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider