Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVI ŽESTOKI UDARAC

EKSKLUZIVNO HNL sudac uhićen zbog prijetnji Vladi Svilokosu!

Jedan od sudaca prvog hrvatskog nogometnog ranga uhićen je zbog prijetnji bivšem sucu Vladi Svilokosu.

Tijekom današnjeg dana, ekipa Dnevnika Nove TV doznala je vijest koja će ponovno protresti suce u domaćoj ligi.

Domagoj Mikić javio se ispred sjedišta zagrebačke krim policije. Jučer tijekom dana je uhićen jedan od pomoćnih sudaca u Hrvatskoj nogometnoj ligi, a Mikić je otkrio o čemu se točno radi.

Svilokos podnio prijavu, Vuković odmah priveden

"Potvrđeno nam je kako je tijekom jučerašnjeg dana zagrebačka policija uhitila pomoćnog suca HNL-a, Dejana Vukovića. Kako doznajemo, Vuković je uhićen zbog prijetnji dopredsjednku sudačke komisije i kontrole natjecanja, Vladi Svilokosu. Svilokos je ovdje ušetao u sektor krim policije i prijavio je kako mu je Vuković poslao više prijetečih SMS poruka koje su se odnosile na njegovu bližu obitelj", rekao je Mikić, nastavivši:

"Kako sada stvari stoje, policija je ozbiljno shvatila te prijetnje i sam Vuković je ekspresno priveden i doveden u sektor krim policije. Nad njim je izvršena istraga, saslušan je i policijaci su ga odlučili prijaviti za kazneno dijelo prijetnje. On je jučer u popodnevnim satima predan pritvorskom nadzorniku te je danas tijekom dana saslušan kod suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, koji mu je odredio mjere zabrane uspostavljanja kontakta sa Svilokosom, ali i zabranio mu je približavanje na manje od 200 metara.

Ono što smo saznali jest da se kao jedan od motiva navodi prijava Vlade Svilokosa za predsjednika sudačke komisije, što je donedavno obnašao Bruno Marić. Podsjetimo, nakon jednog od najvećih nogometnih skandala, Marić je podnio ostavku, ali je i sam prijavio nekoliko prijetnji policiji koja sve još uvijek istražuje.

S obzirom na situaciju od posljednjih dana, zanimljivo će biti čuti što na sve ovo imaju reći čelni ljudi HNS-a."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider