Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najavili su utakmicu

Nijemci zabrinuti zbog novog hrvatskog izbornika: "Kako je to uspio? Nemam pojma, ali..."

Rukometni ogled Njemačke i Hrvatske iz Hannovera izravno pratite na Doma TV i gol.hr-u od 14:30.

Dagur Sigurdsson (Foto: Afp)

U neobičnom terminu od 14:30 Njemačka i Hrvatska odmjerit će snage u važnom rukometnom susretu kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre koji možete pratiti u izravnom prijenosu na Doma TV i gol.hr-u.

Nakon samo četiri odrađena treninga i pobjede protiv neugodne Austrije, novog hrvatskog izbornika Dagura Sigurdssona čeka bitno teži zadatak protiv starih znanaca.

On je prije osam godina predvodio njemačku vrstu do europskog trona u Poljskoj, a sada im može pomrsiti planove o odlasku u Pariz:

"Bivši trener nam želi pokvariti Olimpijske igre", piše njemački Bild koji s dozom opreza najavljuje današnji ogled protiv Hrvatske u Hannoveru, no istovremeno se pita jednu stvar - kako je Sigurdsson uspio smiriti hrvatske rukometaše?

Denis Špoljarić, olimpijski pobjednik iz 2004. godine, a danas pomoćni trener, pokušao je dati odgovor na to pitanje: 

"Dagur je uspio spustiti emocije. Kako mu je to uspjelo? Nemam pojma. On je takav tip, kad si s njim, imaš osjećaj da će sve biti dobro. Mi Hrvati smo često euforični, ponekad treba obuzdati euforiju da stvari funckioniraju. I to je učinio", kazao je Špoljarić.

Nijemci tvrde da će biti pun pogodak za Hrvatsku

Njemački rukometaši koji su imali prilike raditi sa Sigurdssonom su uvjereni u jednu stvar, da će napraviti dobar posao s našim rukometašima:

"Prilično sam siguran da će biti jako, jako dobar za hrvatsku reprezentaciju. Nije imao puno vremena za pripremu, no poznat je po tome da smišlja nesvakidašnje stvari. Prilično sam siguran da će to pripremiti i za nas", kazao je Rune Dahmke. 

Vijesti iz rukometa pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog rukometa – TELEMACH HRVATSKA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider