Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve izlazi van

Nema kraja skandalima u srpskom rukometu: ''Poslao mi je prijeteću poruku, evo, još se tresem''

Najbolji igrač Srbije na nedavno završenom Europskom rukometnom prvenstvu, Petar Nenadić, poslao je prijeteću poruku srpskom izborniku Jovici Cvetkoviću nakon što je u javnost izašao njegov izvještaj s Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nema kraja skandalima u srpskom rukometu. Naime, sad već bivši izbornik optužio je najboljeg srpskog rukometaša Petra Nenadića da mu je poslao prijeteću poruku.

''Igrači su pili i poslije kvalifikacija u Nišu, ali tada sam tek došao na klupu i nisam mogao ništa učiniti. Nastavilo se to i tijekom EP-a, što sam i naveo u izvještaju koji je nekako dospio u javnost. Ne znam kako, jer ja ga nikome nisam pokazao, no istina nekome očito smeta'', izjavio je Cvetković u razgovoru za srpske medije te nastavio s teškim optužbama:

''Pa mi smo svi bili taoci Petra Nenadića. Prvo je rekao da neće igrati, ali ne meni već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. Uz to, nakon prvenstva mi je poslao prijeteću poruku što prelazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo, još se tresem.''

Nastavak je to priče nakon što su rukometni reprezentativci Srbije iznijeli "prljavi veš" u javnost, nakon što ih je javno prozvao Jovica Cvetković. Sve je to jako pogodilo igrače, koji su se službenim priopćenjem za javnost oglasili i šokirali srbijanski, ali i europsku rukometnu javnost.

Sada je, pak, novinarima portala Alo Cvetković navodno pokazao poruku koju mu je Nenadić poslao, a u njoj stoji:

''Pazi što pričaš o nama jer mi znamo puno više nego što ti misliš. Nemoj lagati medijima da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom. Srami se svojih godina i laži.''

Odlaskom Cvetkovića s klupe cirkus očito nije stao, a uskoro možemo očekivati i odgovor prozvanog Nenadića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider