Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Raspucani Kauboji

Jelinić nakon Amerike: ''Današnja utakmica bila je dobar trening, rastrčali smo se''

Marin Jelinić prokomentirao je pobjedu Hrvatske nad SAD-om 40:22.

Marin Jelinić (Foto: Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu, Kauboji su bili bolji 40:22 od SAD-a.


Velika pobjeda naših podigla nam je samopouzdanje za nastavak turnira, najbolji igrač susreta bio je Igor Karačić s osam pogodaka.

Gavi sa suigračima Barcelona rastavila Real na proste faktore i osvojila Super Cup, briljirao 18-godišnji genijalac divider

Marin Jelinić podijelio je svoje prve dojmove nakon utakmice za RTL.

''Skupili smo glave nakon teškog poraza od Egipta, bili smo razočarani, znali smo da nismo dali sve od sebe kao na pripremama. Pali smo bez ispaljenog metka, niti tranzicije, niti napada. Dogovorili smo se da ćemo se boriti do kraja i da se nećemo predati do kraja turnira'', kazao je.

Nedostajala nam je igra izvana, s krila, danas smo lagano prošli kroz Amerikance, iako je prvih par minuta bila egal utakmica.

Aaron Ramsdale VIDEO Žestok kraj utakmice za Arsenalova vratara: Prvo ga rukom udario Richarlison, a onda i navijač Tottenhama nogom divider

''Agresivnije smo igrali danas, kontre su nam se otvarale. Ne možemo gledati Ameriku kao ravnopravnog protivnika. Današnja utakmica nam je poslužila kao dobar trening, rastrčali smo se, podigli samopouzdanje. Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se prolasku'', zaključio je Jelinić.

Kako ste doživjeli prvu pobjedu Hrvatske na rukometnom SP-u?

Ukupno glasova:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider