Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Splitska haubica

On je bio posebno motiviran (i raspucan) na startu Europskog prvenstva: "Čudo, ne mogu vam opisati"

Jerko Marinić-Kragić postigao je četiri pogotka u pobjedi Hrvatske nad Maltom u prvom kolu skupine B Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od trojice Splićana u hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji, Jerko Marinić-Kragić, u trijumf Barakuda nad Maltom ugradio je četiri zgoditka.

Djelovao je izuzetno motivirano, imao je još dosta šuteva i na koncu stao na ta četiri gola, koja ipak nisu bila dovoljna da ponese naslov najboljeg strijelca utakmice (jedan više postigao je Loren Fatović).

Na našu konstataciju da je u drugom poluvremenu izgledalo kao da se on i Fatović natječu, Marinić-Kragić se samo nasmijao.

gol expired Kapetan Barakuda oduševljen Spaladiumom, za gol.hr poručuje: "Bio sam tu kao navijač, ali ovo je nestvarno" divider

"Haha, htjeli smo svi zabiti što više, ali u konačnici nije bitno koliko je tko dao golova. Važno je samo da nastavimo pobjeđivati."

Igrač splitskog Jadrana zadovoljan je kako se sve odvilo u prvom kolu.

"Početak je bio kakav smo zamišljali, jedna lijepa, fina pobjeda, pred dosta dobro popunjenom Spaladium Arenom. Ova Malta je bila neka prava uvertira, da malo probijemo taj osjećaj Spaladiuma i ambijenta i svega. Čudo, ne mogu vam opisati taj osjećaj, igrati doma pred ovoliko ljudi u Spaladiumu je neopisivo", kazao nam je Marinić-Kragić.

gol expired Početak baš kakav je trebao biti: Barakude odradile (lakši) trening, sad slijedi ono pravo divider

Njega i suigrače sada čeka Francuska koja je u prvom kolu odigrala neriješeno s Grčkom.

"Igrali smo prije 15 dana protiv Francuske na turniru u Beogradu, znamo da moramo biti na visini zadatka U toj zoni zagrijavanja smo na televizoru gledali kraj njihove utakmice s Grcima. Moram priznati da to nisam očekivao jer ipak je Grčka u tu utakmicu ušla kao favorit. Svakako jedno iznenađenje za sve nas", rekao je Marinić-Kragić.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider