Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ništa nije gotovo

Hrvatski vaterpolisti izgubili od Rusa na turniru za Olimpijske igre: Bušlji poništili važan gol

Ključna je bila zadnja četvrtina

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je u srijedu upisala prvi poraz na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u Rotterdamu, bolja je od nje u utakmici 4. kola u skupini B sa 14:13 (5:3, 4:4, 4:4, 0:3) bila Rusija.

Ključnom se pokazala zadnja četvrtina u kojoj je Hrvatska primila tri gola, a nije zabila ni jedan. Hrvatska je u prvoj četvrtini povela sa 5:3 i tu je prednost od dva gola držala i kroz sljedeće dvije četvrtine. No u zadnjoj četvrtini, Rusiju zabijaju tri gola, a suci su 18 sekundi prije kraja poništili gol Andreja Bušlje.

gol expired Korona uzrokovala novi kaos u svjetskom rukometu: Je li moguće da svi stignu u Hrvatsku? divider

Najbolji strijelac kod Hrvatske bio je Loren Fatović koji je zabio četiri gola, dok je dva dodao Ante Vukičević. Ruse je do pobjede predvodio Konstantin Harkov s pet pogodaka, a po dva su dodali Daniil Merkulov i Ivan Nagaev.

gol expired Pogledajte ljudski domino-efekt u režiji "ludih" Rusa: Nogometaši Rubina ludo se zabavljaju na pripremama divider

Nakon četiri kola vodeća je u skupini B Rusija s deset bodova, dok bod manje ima Hrvatska na drugom mjestu. Danas je u skupini B Rumunjska svladala Njemačku sa 12:7, a kasnije igraju Nizozemska i Frabcuska.

Hrvatsku sutra čeka ogled protiv Njemačke.

Prolazak u četvrtfinale izborit će četiri najbolje ekipe iz svake skupine, a plasman na OI u Tokiju izborit će tri najbolje reprezentacije s turnira u Rotterdamu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider