Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao okršaj s ronaldom

Ibra predstavljen u Milanu: "S Bobanom sam razgovarao više nego sa suprugom. Volio bih da igramo zajedno"

Zlatan Ibrahimović predstavljen je kao novi igrač Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović predstavljen je kao pojačanje Milana te bi mu, iako već ima 38 godina na svojim leđima, trebao pomoći da se vrati na staze stare slaze. Unatoč godinama, Ibra tvrdi da je ove zime imao više ponuda nego kada je bio 10 godina mlađi.

gol expired Boban mu na dočeku govorio na hrvatskom, Zlatan poslao poruku napaćenim navijačima Milana divider

"S 38 godina imam više ponuda nego što sam imao kao 28-godišnjak. Osjećam da postoje određena očekivanja od navijača. Imam dobar odnos s njima i to mi u startu daje prednost i sve je odmah lakše. Spreman sam odmah zaigrati", rekao je Ibra na presici pa objasnio kako je došlo do povratka u Milan.

"Nakon posljednje utakmice u dresu LA Galaxyja nazvao me Maldini. Puno sam razgovarao i s Bobanom. Više sam razgovarao s njima dvojicom posljednjih mjesec dana nego sa svojom suprugom. Nakon one utakmice Atalante i Milana telefon je zazvonio i odluka nije bila teška. Milan mi je pružio sreću nakon Barcelone i došao sam popraviti stvari. Milan će uvijek biti Milan i ništa ne može promijeniti povijest ovog kluba", kazao je Ibra i poželio da pored sebe na travnjaku može imati Bobana i Maldinija.

gol expired Ivan Martinović: Buduća velika zvijezda koja debitira na rukometnom Euru divider

"Volio bih da su sa mnom na travnjaku Boban i Maldini, ali i samo na njemu neće biti loše."

Na pitanje o broju 21 koji je izabrao za svoj povratak u Milan Ibra je komentirao:

"To je izabrao moj sin. Dao sam mu da izabere između nekoliko brojeva koje su mi ponudili i on je rekao da želi 21."

gol expired Sjajni napadač lud za dolaskom u Atletico, ali Simeone se prije mora riješiti skupog promašaja u Premierligu divider

Novinare je zanimalo i što misli o tome što će ponovno igrati s Cristianom Ronaldom u istoj ligi. Podsjetimo, zajedno su igrali od 2009. do 2011. godine u Primeri, kada je Ibra bio član Barcelone, a Ronaldo Real Madrida.

"Lijepo je da je Cristiano u Italiji. To je vrlo važno za Seriju A. Vidjet ćemo što će se dogoditi na travnjaku."

Milan, koji je trenutačno 11. sastav na prvenstvenoj ljestvici, 11. travnja dočekuje Juventus u derbiju 31. kola Serie A. Utakmica je na rasporedu za točno 99 dana.

gol expired Srbi na Euru igraju s Hrvatima, ali napeto će biti s drugim susjedima: ''Za mene je to jedan narod'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider