Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I svlačionica ga čeka

Sjajni napadač lud za dolaskom u Atletico, ali Simeone se prije mora riješiti skupog promašaja u Premierligu

Od 2. siječnja samo je igra čekanja za Edinsona Cavanija jer se očekuje da Atletico Madrid riješi financijsku situaciju kako bi omogućio urugvajskom napadaču da obuče crveno-bijeli dres.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Edinson Cavani i PSG očekuju da će biti sklopljen dogovor prema kojem će urugvajski napadač postati novi igrač Atletico Madrida.

Urugvajac očajnički želi zaigrati pod Diegom Simeoneom, sve dok se ispune financijski zahtjevi baš kao što je to bio slučaj u Napoliju i PSG-u, iako trajanje ugovora tek treba biti dogovoreno.

Vjeruje se da će Atletico sklopiti posao jer je u borbi za glavne trofeje ove sezone, a igrač poput Cavanija jako bi dobro došao Simeoneovoj momčadi. Navodno je i svlačionica Atletica oduševljena tim potezom te ga čeka raširenih ruku.

gol expired Simeone pojačava napad: Cavani napušta PSG i stiže u Atletico divider

Cavaniju je zajamčeno da mu PSG neće stajati na putu da spriječi taj transfer, što je obećao i sportski direktor Leonardo nakon njihova sastanka. Doduše, francuski klub ponudio mu je produljenje ugovora koji istječe na ljeto, ali s obzirom na to da nije prihvaćeno, rado će mu olakšati odlazak.

Sada samo ostaje pitanje kako će Atletico organizirati svoje financije vezano za njegovu plaću. Budući da je La Liga već utvrdila limit, prodaja Thomasa Lemara u Premierligu smatra se kao najbolje rješenje.

Kako sada stvari stoje, Atletico može dovesti urugvajskog napadača samo ako dođe na posudbu i prihvati nisku plaću, ali Cavani teži drugačijem rješenju.

gol expired Dani Olmo "naljutio Barcelonu": Španjolac ipak ostaje do ljeta u Dinamu? divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider