Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostali su još detalji

Simeone pojačava napad: Cavani napušta PSG i stiže u Atletico

Colchonerosi očekuju zvučno pojačanje, ali pitanje je kada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Edinson Cavani pod ugovorom je s PSG-om do kraja sezone, a urugvajski napadač vjerojatno ga neće produžiti.

Cavani je ove sezone imao problema s ozljedama, ali i konkurencijom: u PSG je pristigao Mauro Icardi i zabio 14 golova u 18 utakmica. Urugvajac je trenutačno na učinku od tri gola u 11 nastupa.

Zbog svega toga čini se da se njegova pariška avantura bliži kraju, ali novog poslodavca već je pronašao. Talijanski transferni guru Gianluca Di Marzio javlja da Cavani želi u Atletico Madrid te da s njima već ima dogovor.

gol expired Glupost engleske zvijezde naljutila Kovačića: Hrvatski veznjak poludio i krenuo u obračun divider

Prema Di Marziju, Cavani je velika želja Diega Simeonea, a već imaju spreman trogodišnji ugovor za 32-godišnjeg napadača. Budući da je slobodan igrač na ljeto, već u siječnju može potpisati predugovor, pa formalizirati posao u veljači i na kraju sezone prijeći u novi klub.

Međutim, posao nije gotov, ostaju još neki detalji. Nije isključeno ni da ga Atletico dovede već u siječnju ako postignu dogovor s PSG-om i ako usklade financije s propisima Primere.

gol expired Jon Jones otkrio da traži borbu protiv Miočića: "Ne bih se iznenadio da se dogodi u 2020." divider

Španjolska liga ima svojevrsni salary cap, limit koliko klub može potrošiti na plaće ovisno o zaradi i drugim faktorima, a Atletico bi ga vjerojatno probio jer Cavanija zasigurno čeka izdašan ugovor. Zbog toga bi prvo trebali prodavati ako žele odmah dovesti novog napadača. 

Atletico je ove sezone zabio svega 20 golova, po čemu su tek 11. momčad lige. Velike probleme zadaju im ozljeda Diega Coste i odlazak Antoinea Griezmanna, stoga izgleda logično da žele osnažiti napad provjerenim golgeterom Cavanijeva kalibra.

gol expired Gotov je Ronaldov čudesni niz pobjeda u finalima: Nakon 6,5 godina izgubio, skinuo medalju i odjurio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider