Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije mogao sakriti tugu

Gotov je Ronaldov čudesni niz pobjeda u finalima: Nakon 6,5 godina izgubio, skinuo medalju i odjurio

Cristiano Ronaldo ne voli gubiti, bilo je to i više nego očigledno nakon Superkupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo neće po dobrom pamtiti talijanski Superkup u Saudijskoj Arabiji. Lazio se još jednom pokazao Juventusovom noćnom morom – srušili su Staru damu drugi put u 15 dana i pobjedom 3:1 dodali novi trofej u vitrine.

Bio je to i kraj Ronaldova pobjedničkog niza u finalima koji je trajao od finala Lige prvaka 2014. Tada je s Realom pobijedio Atletico Madrid i započeo niz od 12 uzastopnih pobjeda u finalima, koji je zaustavio Lazio.

gol expired Glupost engleske zvijezde naljutila Kovačića: Hrvatski veznjak poludio i krenuo u obračun divider

Ronaldo je posljednji put izgubio u finalu u svibnju 2013., kada je Atletico Madrid pobijedio Real 2:1 u finalu Kupa Kralja.

Između tog poraza i Lazija Ronaldo je četiri puta osvojio Ligu prvaka, dvaput Uefin Superkup, tri puta je bio svjetski klupski prvak, uzeo je i jedan talijanski Superkup, s Portugalom je osvojio Euro 2016. i prvo izdanje Lige nacija.

gol expired Zaslužio je: Mandžukić na zalasku svoje karijere postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš divider

Poznato je da Portugalac baš i ne voli gubiti, a to je bilo više nego evidentno i nakon poraza od Lazija. Tugu na licu nije mogao sakriti, a kada je dobio srebrnu medalju, skinuo ju je iste sekunde i ubrzo se povukao u svlačionicu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider