Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobro se razumiju

Boban mu na dočeku govorio na hrvatskom, Zlatan poslao poruku napaćenim navijačima Milana

Zlatana Ibrahimovića na izlasku iz aviona dočekao je naš Zvonimir Boban.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna legenda Milana na aerodromu je dočekala drugu. Zvonimir Boban bio je jedan od simbola onog slavnog Milana iz devedesetih, dok je Zlatan Ibrahimović tek dvije godine bio član talijanskog giganta prije odlaska u PSG 2012.

Danas je Boban jedan od čelnih ljudi kluba, dok se Ibra vratio kako bi pomogao. Kako točno, to još nije jasno s obzirom na to da je Zlatanu 38 godina te da je zasad dogovorio suradnju samo do ljeta uz mogućnost nastavka suradnje.

gol expired Katalonija želi Olma, ali postoji problem: Što se krije iza interesa Barce i hoće li Dinamo napraviti posao stoljeća? divider

No Ibrin dolazak sigurno će barem malo nade dati napaćenim navijačima Milana.

''Mi idemo direktno u auto, a oni će uzet to'', rekao je Boban na hrvatskom Ibrahimoviću, čija je majka iz okolice Zadra, stoga on tečno govori naš jezik.

''Sjećam se kada sam dolazio na ovo isto mjesto prije dosta godina. Najvažnije je da sam opet tu i sretan sam. Uvijek sam govorio da je ovo moj dom i sad sam se napokon vratio. Jedva čekam vidjeti navijače na San Siru koji skaču od uzbuđenja'', prva je Ibrina poruka navijačima za klupsku televiziju.

gol expired Ludnica u Milanu: Stigao neponovljivi Ibra, dočekao ga Boban, jedva napustili aerodrom divider

Rekao ju je na talijanskom, kojeg se i on dobro sjeća jer je osim te dvije sezone u Milanu igrao za Juventus dvije godine te tri u Interu.

''Ajmo'', pozvao ga je Boban opet na hrvatskom jer čekala je prva od mnogih euforija koju će izazvati u sljedećim danima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider